اخبار مرتبط

محمد مددی روز پنجشنبه در دیدار رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) همدان با وی اظهار داشت: در سال جاری تدوین استاندارد های ملی برای محصولات بومی همدان مانند کماج، حلوا زرده، انگشت پیچ و شیرمال با همکاری میراث فرهنگی پیگیری می شود.
وی با اشاره به تشکیل کارگروه استاندارد سازی گردشگری برای نخستین بار در همدان گفت: این کارگروه تخصصی با همکاری پژوشگاه سازمان استاندارد و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تشکیل شده و نقش مهمی در توسعه گردشگری این منطقه دارد.
مددی خاطرنشان کرد: تدوین استاندارد محصولات بومی همدان در کارگروه فوق مورد بررسی و پیگیری لازم قرار می گیرد.
مدیرکل استاندارد همدان افزود: شناسنامه دار شدن تولیدات بومی و معرفی بهتر آنها در بازارهای جهانی و در نتیجه رونق تولید و صادرات از آثار مهم تدوین استاندارد ملی برای کالاهای وطنی است.
وی تجدید نظر و بروز رسانی استانداردهای ملی و حذف آیین نامه های دست و پا گیر را از اولویت های سال جدید بیان و اضافه کرد: در راستای شتاب بخشی به تولید و صادرات این موارد را مورد توجه قرار داده ایم.
بر اساس آخرین آمار 660 واحد صنعتی و خدماتی تحت پوشش استاندارد استان همدان قرار دارند که در این صنایع 880 کالای مشمول استاندارد اجباری تولید می شود.
7527/2090
انتهای پیام

اخبار مرتبط

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.