به گزارش ایرنا، رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نهاوند روز شنبه درباره این آیین به خبرنگار ایرنا گفت: آش های «بادمجان» و « ورکواز» از غذاهای بومی این منطقه است که امسال به عنوان میراث ناملموس ثبت ملی شد.
محسن جانجان اظهار داشت: مهارت پخت این آش ها در حال فراموشی بود که با ثبت در فهرست آثار ملی و برگزاری چنین جشنواره هایی برای زنده نگه داشتن فرهنگ و سنت های قدیمی تلاش می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: بانوان نهاوندی علاوه بر دو آش معروف این شهرستان، غذاهای دیگری مانند آش ترش که کمتر مورد استفاده قرار می گیرد را به جشنواره آورده و به جوان ترها آموزش دادند.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نهاوند گفت: در کنار آش های خوش طعم و رنگ، بانوان باسلیقه این شهر سبزه هایی زیبا از دانه های گندم، عدس، ماش و کنجد تهیه کرده و با هنر سبزه آرایی خود جشنواره آش های سنتی را زینت دادند.
در این جشنواره که به همت اداره میراث فرهنگی، شهرداری و امور بانوان فرمانداری نهاوند برگزار شد، به همه شرکت کنندگان هدایایی برای قدردانی تقدیم شد.
شمار آثار تاریخی نهاوند به 250 می رسد که از این تعداد 100 اثر در فهرست آثارملی ثبت شده است.
7527/2090
انتهای پیام
آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.