- کدخبر: 1118054
- منبع: irna.ir
وی با بیان اینکه تولید محصول سیر در این استان 2 برابر شده است افزود: کیفیت این محصول 25 درصد کاهش یافته است که این مهم نیاز به بررسی دارد.
شاهرخی با اشاره به کم آب بر بودن سیر گفت: تولید این محصول اشتغالزایی بالایی دارد و این محصول یکی از ارقام مناسب برای جایگزینی محصولاتی پر آب بر است.
وی با بیان اینکه سیر ارزش صادراتی دارد اظهار داشت: اگر می خواهیم در مسائلی که برای استان اهمیت دارد موفق باشیم باید رویکرد علمی را سرلوحه کارها قرار دهیم.
استاندار همدان ادامه داد: مرکز تحقیقات کشاورزی نقش مهمی در توسعه علمی کشاورزی دارد و ضروری است که با سازمان جهاد کشاورزی تعامل خوبی داشته باشند.
شاهرخی گفت: استان همدان در برخی ارقام کشاورزی از جایگاه بالای صادراتی برخوردار است که نباید بازارهای هدف را از دست دهد.
وی با اشاره به نقش صنایع تبدیلی در توسعه کشاورزی افزود: صنایع تبدیلی به عنوان حلقه تکمیل کننده بخش کشاورزی از عوامل توسعه پایدار است.
7523/2087