اخبار مرتبط

ایرج رحمانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میانگین مصرف ماهی در استان سالیانه از 6.3 کیلوگرم در سال های قبل، طی پارسال و امسال به 6.5 کیلوگرم رسیده است با این وجود هنوز فاصله زیادی تا رسیدن به میانگین کشوری داریم.
وی یادآور شد: میانگین مصرف ماهی در کشور به ازای هر فرد در سال حدود 10 کیلوگرم است.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی قزوین اظهار داشت: با توجه به اینکه ماهی مواد غذایی سالم و مطمینی به شمار می رود و در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی و حفظ سلامت بدن نقش مهمی ایفا می کند لازم است نسبت به افزایش مصرف این محصول در جامعه خود برنامه ریزی و فرهنگ سازی کنیم.
رحمانی به میزان تولید ماهیان خوراکی در قزوین اشاره کرد و ادامه داد: سال گذشته تولید سه هزار و 102 تن انواع ماهی گرمابی و سردابی را در برنامه داشتیم که در نهایت شاهد تولید بیش از این رقم یعنی سه هزار و 964 تن ماهی در استان بودیم که بیانگر عملکرد 115 درصدی تولید شیلات و آبزیان در قزوین بود.
وی یادآور شد: سال جاری نیز برای تولید سه هزار و 385 تن انواع ماهیان گرمابی و سردابی در استان برنامه ریزی شده است.
استان قزوین دارای 287 واحد پرورش ماهیان خوراکی است.
یک هزار و 261 نفر در بخش تکثیر، پرورش و تولید ماهیان خوراکی در استان قزوین به فعالیت می پردازند.
3013
انتهای پیام

اخبار مرتبط

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.