دکتر شهاب الدین مشایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه، ایمنی موادغذایی و کاهش بیماریهای مرتبط با موادغذایی برنامه های بازدید از مراکز عرضه مواد غذایی، رستوران ها، شیرینی فروشی ها و غیره با جدیت ویژه ای در دستور کار این نهاد قرار گرفت.
وی افزود: علاوه بر پلمپ 78 مرکز عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی صاجبان آنها نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.
رئیس مرکز بهداشت زاهدان از برگزاری کارگاه آموزشی ویژه آشپزان رستورانها و فروشندگان مرغ کنتاکی در این شهرستان خبر داد و افزود: اصول بهداشت حرفه ای، بهداشت ابزار کار، رعایت بهداشت فردی و زنجیره سرمای مواد غذایی از مهمترین مواردی بود که در این کارگاه توسط کارشناسان بهداشت محیط وحرفه ای آموزش داده شد.
وی افزود: در این کارگاه که 40 نفر از آشپزان رستوران های زاهدان حضور داشتند تاکید شد در صورت فروش مرغ های شب مانده به مردم به شدت با آنان برخورد و ضمن معرفی آنان به مقام قضایی پروانه آشپزی آنان نیز باطل خواهد شد.
مشایی اظهار داشت: سامانه 190 پل ارتباطی مردم با حوزه سلامت است که شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی موارد را به این سامانه منعکس کنند.
7316**3213
انتهای پیام
آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.