اخبار مرتبط

محمد علی وطن پرست در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: علت پلمب این واحد خبازی رعایت نکردن نکات بهداشتی بوده است.
وی بیان کرد: بازرسی های مستمر از ابتدای سالجاری تاکنون از نانوایی های شهرستان صورت گرفته که با شناسایی برخی تخلفات و دادن تذکرات اولیه به چند مورد نانوایی متخلف مشکلات این زمینه در شهرستان به حداقل رسیده است.
وی گفت: نان غذای اصلی مردم محسوب می شود و باید دقت در پخت و رعایت نکات بهداشتی در تهیه آن مدنظر قرار گیرد.
وی ادامه داد: خطوط قرمز مرکز بهداشت برای خبازی ها، استفاده از جوش شیرین در هر اندازه یا نمک طعام بیش از حد مجاز، رعایت نکردن نظافت شخصی کارکنان خبازی، انبار محل نگهداری آرد بدون تهویه و نداشتن شرایط استاندارد، فرآوری نکردن صحیح خمیر، استفاده از آرد با منشا نامشخص و قاچاق و آرد بدون سبوس است.
سرپرست مرکز بهداشت و درمان چابهار از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در نانوایی ها مراتب را به سامانه تلفن گویای کشوری ١٩٠ گزارش دهند.
وطن پرست تصریح کرد: در سطح شهرستان چابهار 111 نانوایی حمایتی و 60 آزاد پز وجود دارد که 77 نانوایی شهری و 34 نانوایی روستایی است.
3043 **6081
انتهای پیام

اخبار مرتبط

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.