در این مطلب آمده است: سیر نه تنها عطر و طعم بهتری به غذاهای مختلف می بخشد بلکه سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت می کند. سیر حاوی آلیسین است، یک ماده فعال محسوب می شود و با باکتری ها و عفونت هایی که می تواند در بدن گسترش یابد، مبارزه می کند. نتایج برخی مطالعات نشان داده است که با مصرف شش حبه سیر در هفته می توانید خطر ابتلا به سرطان معده را تا 50 درصد و خطر سرطان روده بزرگ را تا 30 درصد کاهش دهید. برای افزایش مصرف سیر می توانید روزانه دو حبه از آن را به وعده غذایی خود اضافه کنید.
8006**3213
انتهای پیام
آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.