اخبار مرتبط

رضا پورآئین روز شنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت:در راستای بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و بازرسی انجام شده 2 مغازه فروش ساندویچ فلافل به علت رعایت نکردن اصول بهداشتی تعطیل شدند.
وی با بیان اینکه تعطیلی این واحدها با حکم دادستانی صورت گرفته است گفت:با توجه به گرمی هوا و انتقال سریع بیماری ها رعایت اصول بهداشتی در مراکز تهیه غذا ضروری است و در صورتی که واحدی اصول بهداشتی را رعایت نکند با آن برخورد می شود.
پورآئین ادامه داد:تا زمانی که نواقص بهداشتی رعایت نشوند این مراکز اجازه فعالیت نخواهند داشت ضمن اینکه تکرار تخلف بهداشتی تعطیلی مجدد آنها را به دنبال خواهد داشت.
به دنبال استقبال مردم به ویژه جوانان از ساندویچ ، مغازه های عرضه ساندویچ به ویژه ساندویچ فلافل در سطح شهر دزفول افزایش چشم گیری داشته است.
محله قلعه دزفول به دلیل تعداد زیاد واحدهای عرضه فلافل به بازاری برای فروش این ماده غذایی تبدیل شده و همچنان تعداد واحدهای عرضه ساندویچ در آن رو به افزایش است.
واحدهای عرضه ساندویچ و فلافل در محله قلعه دزفول تا ساعاتی از بامداد همچنان دایر بوده و مشتری دارند.
7278/6068
انتهای پیام

اخبار مرتبط

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.