اخبار مرتبط

علی اکبر دلیرصحرایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در طرح نوروزی، یکهزار و 287 مرکز عرضه فرآورده های خام دامی، فروشگاه ها و رستورانها در سه هزار و 678 نوبت مورد بازرسی قرار گرفت.
وی افزود: پس از بررسی 26 نمونه آزمایشگاهی، 10 هزار و 777 کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط و بخشی از آن، معدوم و بخشی در حال بررسی است.
وی اظهار داشت: در نوروز امسال 13 پرونده تخلف بهداشتی تشکیل و برای رسیدگی، به مراجع قضایی ارجاع شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: در این مدت روزانه به طور میانگین 26 گروه بر نحوه عرضه فرآورده های خام دامی نظارت داشته اند.
طرح نوروزی دامپزشکی از اواخر اسفندماه پارسال آغاز شد که تا 18 فروردین ماه جاری ادامه داشت.
7185/5132
انتهای پیام

اخبار مرتبط

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.