اخبار مرتبط

رمضان امان زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به نبود کمبود مرغ در بازار این شهرستان در ماه های اخیر، اظهار داشت: با توجه به 900 هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده، در شب عید هزار و 800 تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار می شود.
وی گفت: شیروان قطب تولید گوشت مرغ استان است و بخشی از نیاز بجنورد و شهرستان های همجوار را تامین می کند.
امان زاده با اشاره به علل افزایش قیمت مرغ در ماه های اخیر افزود: افزایش قیمت نهاده ها و هزینه های تولید، حمل و نقل، بسته بندی از علل افزایش قیمت مرغ بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: نبود تسهیلات بانکی با سود کم یکی از علل افزایش هزینه تولید برای مرغداران بود که حتی با وجود افزایش قیمت مرغ، صرفه اقتصادی چندانی را نصیب آنان نکرد.
وی افزود: در 10 ماهه امسال 4 میلیون و 346 هزار و 595 قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری این شهرستان صورت گرفته که نسبت به پارسال 6 درصد کاهش یافته است.
وی گفت: در 10 ماهه سال قبل 4 میلیون و 629 هزار و 335 قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری این شهرستان انجام شده بود.
امان زاده افزود: همچنین در 10 ماهه امسال، 8 هزار و 700 تن گوشت مرغ در شیروان تولید شد که این آمار در مدت مشابه سال قبل 9 هزار و 258 بود.
هم اکنون 46 واحد مرغداری با ظرفیت یک میلیون و 266 هزار و 500 قطعه در شهرستان شیروان فعال است.
7186/5132
انتهای پیام

اخبار مرتبط

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.