احمد کامران منش روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 31 درصد کل آبزیان تولیدی خراسان رضوی هم اکنون در شهرستان سبزوار تولید می شود.
وی ادامه داد: سال گذشته 6 میلیون قطعه ماهی سردابی و گرمابی در این شهرستان تولید شد که این میزان، نسبت به سال قبل 6 درصد افزایش داشته است.
مسئول شیلات جهاد کشاورزی سبزوار گفت: هم اینک متوسط سرانه مصرف ماهی در سبزوار هشت کیلوگرم در سال است که این میزان در سال 1380 حدود 100 گرم بود.
کامران منش افزود: دسترسی آسان به مراکز تولید و فروش ماهی، برگزاری کلاسهای آموزش پخت آبزیان و آشنایی با فواید مصرف آبزیان از عوامل افزایش مصرف ماهی در این شهرستان بوده است.
وی ادامه داد: بیشتر گونه های ماهی گرمابی و سردابی تولید شده در سبزوار را آمور سفید پرورشی، کپور و قزل آلای رنگین کمان تشکیل می دهد.
140 استخر پرورش ماهی در شهرستان سبزوار فعال است که برای 170 نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
سبزوار در 230 کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
1922/8145/7495
انتهای پیام
آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.