عباس وحیدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی چند ماه گذشته صاحبان 70 پروانه کسب در زمینه فروش فرش ماشینی و موکت در مشهد پروانه فعالیت خود را باطل کرده اند.
وی ادامه داد: اغلب مواد اولیه برای تولید فرش ماشینی و موکت وارداتی و متاثر از نرخ ارز است لذا بزرگترین مشکل کنونی تولیدکنندگان کمبود مواد اولیه برای تولید می باشد. کمبود تولید و افزایش هزینه های تولید بر فروش فرش نیز تاثیر گذاشته و قیمت فرش و موکت نسبت به پارسال 100 درصد بیشتر شده است.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان فرش ماشینی و موکت مشهد گفت: فرشهای ماشینی و موکت موجود در بازار در داخل کشور تولید می شوند و به دلیل پایین بودن قیمت فرش ماشینی نسبت به فرش دستباف، اقبال عمومی نسبت به فرش ماشینی بیشتر است.
وی افزود: طی چند سال اخیر نیز فروش موکت کاهش یافته و به دلیل تغییر سبک زندگی مردم، خرید فرش ماشینی بهتر از موکت انجام می شود. در مجموع شرایط بازار فرش ماشینی در مشهد به هیچوجه مطلوب نیست و تولیدکنندگان و فروشندگان به ثبات نرخ ارز و بهبودی شرایط بازار امید بسته اند.
170 واحد تولیدی در زمینه صنعت نساجی در خراسان رضوی فعالیت دارند که تعدادی از آنها در کنار تولید منسوجات به تولید فرش ماشینی و موکت نیز مشغول هستند. 519 واحد صنفی در مشهد پروانه کسب فروش فرش ماشینی و موکت را دارند.
7489/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.