اخبار مرتبط

به گزارش ایرنا، عبدالحمید حمزه ‌پور روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از این میزان 60 درصد از سد کوثر، 23 درصد از خط آبرسانی کازرون و مابقی نیز از آب شیرین کن و منابع داخلی استان مانند چاه‌های آب شرب بدست می آید.
وی بیان کرد: آبی که اکنون در استان بوشهر تامین می شود بیش از نیاز است و براساس میانگین سرانه مصرف به ازای هر نفر 180 لیتر است ولی اکنون بالای 280 لیتر آب تولید می کنیم.
حمزه پور ادامه داد: از این میزان 200 لیتر آن مصرف و مابقی به هدر می رود که عمده دلیل آن شبکه های فرسوده به دلیل شرایط آب و هوایی استان بوشهر است.
وی افزود: برای نمونه شبکه انتقال آب کازرون تا بوشهر عمری بیش از 35 سال دارد که این می تواند هدر رفت را به میزان چشمگیری افزایش دهد.
حمزه پور ادامه داد: در این ارتباط مدیریت مصرف در بخش شرب و کشاورزی و شیرین سازی از اهم راهکارها است.
وی تاکید کرد: شوراهای شهر استان بوشهر کمک کنند تا در ارتباط با بازسازی شبکه اقدام های تاثیرگذارتری انجام شود.
حمزه پور یادآور شد: در داخل استان منابع آبی بوشهر بسیار فقیر و جزو بحرانی ترین استان های کشور است.
وی اظهار داشت: با این وجود باید از طریق شیرین سازی آب دریا کمبودها برطرف شود که در این ارتباط استان بوشهر رویکرد هدفمندی در بحث آب شیرین کن ها در پیش گرفته است.
حمزه پور بیان کرد: احداث 100 هزار مترمکعب آب شیرین کن در برنامه قرار گرفته که مجوز عمده آنها صادر و بخشی نیز قرارداد منعقد شده و در دست اجراست
وی اظهار داشت: این رویکرد نوید بخش آینده خوبی برای تامین آب آینده استان بوشهر است.
6043/7212
انتهای پیام

اخبار مرتبط

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.