اخبار مرتبط

پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به سوالی درباره «استفاده از ژلاتین»، پاسخ رهبر انقلاب به این سوال را منتشر کرد.

به گزارش جماران، متن این سوال و پاسخ به شرح ذیل است:

سؤال: آیا خوردن خوراکی‌های خارجی مانند پاستیل که در تولید آنها ژلاتین حیوانی به کار رفته است، اشکال دارد؟

جواب: حلیت و حرمت ژلاتین بستگی به موادی دارد که از آنها تهیه می شود؛ اگر ژلاتین گیاهی باشد، حلال است، اما اگر حیوانی باشد، در صورتی که از اجزاء حیوان حرام گوشت یا از پوست حلال گوشت که ذبح شرعی نشده است، باشد، حرام است و اگر از استخوان حلال گوشتی که ذبح شرعی شده است، باشد، حلال است ـ اگر ذبح شرعی نشده باشد، در صورت تطهیر استخوان حلال است ـ، در هر صورت اگر معلوم نباشد ژلاتین مورد مصرف از نوع حلال است یا حرام، مصرف آن اشکال ندارد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

اخبار مرتبط

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.