دکتر مقصود جعفری نیا روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت:این واحدها به دلیل عرضه مواد غذایی فاسد و رعایت نکردن اصول بهداشتی تعطیل شدند.
وی ادامه داد : از آغاز طرح نوروزی تا کنون هفت هزارو 270 مورد بازدید از واحد های صنفی استان به عمل آمده که 278 واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
این مسئول خاطر نشان کرد: در این مدت 9 هزارو 803 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی در سطح اصناف استان جمع آوری و معدوم شد.
جعفری نیا گفت: طی 10 روز گذشته تعداد سنجش مواد غذایی با دستگاه های پر تابل چهار هزارو 165 مورد و تعداد کار سنجی نیز 2 هزارو 568 مورد بوده است.
طرح سلامت نوروزی از 15 اسفند ماه جاری در استان البرز آغاز شده و تا 20 فروردین ماه سال آینده ادامه دارد، برخود قاطع و قانونی با واحد های متخلف بهداشتی در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی البرز قرار دارد.
از مجموع حدود 95 واحد صنفی البرز حدود 47 هزار واحد آنها زیر پوشش نظارت طرح سلامت نوروزی قرار دارند.
7410/ 6155
انتهای پیام
آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.