اخبار مرتبط

« نشانگر های رنگی به میزان مواد قندی، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس در مواد غذایی اطلاق می شود.»
به گزارش ایرنا، دکتر عزیزالله زرگران روز پنجشنبه در همایش « تغذیه سالم» که در تالار شهیدان نژاد فلاح کرج برگزار شد، اظهارداشت: این موضوع علمی حاصل 2 سال پژوهش و نظر سنجی از مردم تهران در مکان های مختلف این کلانشهر است.
وی با اشاره به اینکه اطلاع از مصرف مواد غذایی مصرفی ضروری است، خاطر نشان کرد: مردم می توانند با توجه به این نشانگرها مواد مصرفی قند ، چربی ، نمک و اسید های چرب ترانس را کنترل کنند تا دچار بیماری های قلبی و عروقی و سایر بیماری ها نشوند.
زرگران تاکید کرد که هر قدر میزان تغذیه و اطلاع از مواد غذایی مصرفی در کتب درسی و آموزشی دانش آموزان قرار گیرد می تواند از بسیاری از بیماری ها پیشگیری کند.
وی با اشاره به اینکه تبلیغات مواد غذایی آسیب رسان در رسانه ها ممنوع است، اظهارداشت: این مواد غذایی همواره در رسانه ها و صدا و سیما تبلیغ می شود.
زرگران بر اصلاح الگوی تغذیه ، کاهش مواد غذایی پرچرب ، نوشابه و سایر مواد زیان آور تاکید کرد و گفت: مصرف برخی مواد غذایی مانند نوشابه ها باید به حداقل برسد و به جای آنها مصرف دوغ
متداول شود.
همایش یک روزه سلامت با حضور بیش از یک هزار تن از شهروندان کرجی برگزار شد.
7410/ 6155
انتهای پیام

اخبار مرتبط

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.