مسئول بهداشت محیط شهرستان خور و بیابانک روز دوشنبه درگفت و گو با ایرنا اعلام کرد: این طرح با هدف تامین سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در سطح رستوران ها، واحدهای اقامتی، سامانه های آبرسانی و مراکز تفریحی اجرا می شود.
مهدی نبی با اشاره به اینکه طرح بسیج سلامت تا20 فروردین سال آینده ادامه دارد،
افزود: بازرسان بهداشت مجهز به تجهیزات پرتابل از ساعت هشت صبح تا هشت شب در ساعات اداری و غیراداری و روزهای تعطیل با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس به منظور حفظ سلامت جامعه و کنترل بیماری های واگیر و غیرواگیر مرتبط با آب و مواد غذایی، در چاچوب این طرح فعالیت می کنند.
مسئول بهداشت محیط خور و بیابانک از شهروندان و مسافران خواست تا در ایام نوروز هنگام خرید مواد غذایی به موارد بهداشتی توجه کنند.
نبی افزود: توجه به تاریخ تولید و انقضاء محصول و اطمینان از سالم بودن مواد غذایی از جمله نکاتی است که قبل از خرید کالاها باید مورد توجه مشتریان قرار بگیرد.
وی ادامه داد: این طرح با همکاری شبکه بهداشت و درمان، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، صنعت و معدن و تجارت، دامپزشکی و اتاق اصناف اجرا می شود.
وی سامانه190 را برای رسیدگی به تخلفات مربوط به حوزه سلامت و شکایت های مردمی اعلام کرد.
در شهرستان خور و بیابانک بیش از460 مرکز تهیه و تولید مواد غذایی، رستوران، اماکن عمومی و اقامتی وجود دارد.
شهرستان خور و بیابانک در420 کیلومتری شرق مرکز اصفهان قرار دارد.
6027/9860
انتهای پیام
آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.