صادق صالحی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح به مدت یک ماه با بکارگیری 28 اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی در قالب 41 پرسنل متخصص در امر بازرسی در همه شهرستان های استان اجرا می شود.
وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان میزان تقاضا برای فرآورده های خام دامی و گوشت قرمز و سفید افزایش می یابد از عموم شهروندان خواست فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی و از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و به هنگام خرید به تاریخ تولید ، انقضا ، مهر بهداشتی دامپزشکی که بر روی لاشه های دامی استحصالی از کشتارگاه ها الصاق می شود دقت لازم و کافی داشته باشند.
وی اظهار کرد: مردم به عنوان همیاران دامپزشکی می توانند با مشاهده موارد مشکوک مراتب را به ادارات دامپزشکی در سراسر استان گزارش کنند و مطمئن باشند که در اسرع وقت به موضوع رسیدگی و با خاطیان بدون اغماض برخورد خواهد شد.
صالحی افزود: محوری ترین فعالیت دامپزشکی در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی جامعه و امنیت غذایی مردم انجام می گیرد و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی لازمه رسیدن به هدف تغذیه سالم جامعه است.
6130/ 1257
انتهای پیام
آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.