رزت سیب بپزید

اگر به زیبایی شیرینی هایی که می پزید، اهمیت بسیاری می دهید می توانید، رزت سیب درست کنید که طعم، عطر و زیبایی را هم زمان داشته باشید.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، رزت سیب نوعی شیرینی است که به شکل گل رز تهیه می شود، طرز تهیه این شیرینی آسان است و می توانید در منزل به راحتی آن را درست کنید. مواد لازم سیب: دو عدد عسل : دو قاشق غذا خوری شکر : چهار قاشق غذا خوری آب : شش قاشق غذا خوری کره : ۵۰ گرم آرد : تقریباً یک فنجان پودر دارچین , پودر قند و عسل برای تزئین ابتدا سیب ها را بشویید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید و مطابق شکل سیب ها را به لایه های نازکی برش بزنید و در ظرفی بریزید، آنگاه دو قاشق عسل را همراه با چهار قاشق شکر و شش قاشق آب به آن اضافه کنید، ظرف را روی حرارت به مدت سه الی پنج دقیقه قرار دهید تا سیب ها نرم و پخته شوند. اموزش رزت سیب طرزتهیه شیرینی رزت سیب در مرحله دوم ظرف را از روی حرارت بردارید و سیب ها را از شربت جدا کنید و در صافی بریزید تا آب شربت خارج شود. دستورتهیه رزت سیب حالا کره را که به دمای اتاق رسیده با قاشق باز کنید و همراه سه قاشق از شهد سیب مخلوط کنید و سپس آرد را الک رده و به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود. اموزش رزت سیب تصویری در مرحله آخر، خمیر را با وردنه باز کنید و برش های مستطیلی باریک بزنید، باریک بودن خمیر باید طوری باشد که برگه های نازک سیب از خمیر بیرون بزند. آموزش رزت سیب بعد از اینکه نوارهای باریک خمیر را برش زدید،شش برگ سیب را مطابق شکل روی خمیر قرار دهید طوری که نصف برگه سیب از خمیر بیرون باشد و هر برگه کمی روی برگه قبلی قرار بگیرد. دستورتهیه رزت سیب تصویری سپس خمیر را رول کنید تا به شکل گل رز در بیاید. تزیین رزت سیب حالا باید گل های آماده شده را در قالب مخصوص مافین یا در کپسول های کاغذی قرار دهید و در فر با دمای ۱۷۵ درج سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از اینکه رزت سیب آماده شد، از فر خارج کنید و ابتدا با برس مقداری عسل به گل ها بزنید و بعد مقداری دارچین و پودر شکر روی گل ها بپاشید. منبع: eversweet.ir

دیدگاه تان را بنویسید