اخبار مرتبط

رسول انتظارمهدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این قارچ ها به شدت سمی و‌ مرگبار بوده و قابل تشخیص از قارچ های خوراکی نیستند.
وی اضافه کرد: مردم استان در فصل بهار، اقدام به چیدن قارچ های خوراکی از طبیعت می کنند که در بیشتر اوقات قارچ های سمی از خوراکی قابل تشخیص نیستند و مشکلات جدی برای مردم ایجاد می کند.
وی از مردم خواست از مصرف قارچ های غیر مطمئن پرهیز و فقط از قارچ های بسته بندی شده دارای پروانه بهره برداری استفاده کنند.
وی بیان کرد: درصورت مصرف قارچ های رویشی و بروز علایمی نظیر تهوع، استفراغ، اسهال، درد شکم و تعریق که گاهی علائم مغزی مانند توهم، خواب آلودگی، تشنج و بی قراری با آن همراه می شود، شهروندان باید به سرعت به نزدیکترین بیمارستان محل سکونت خود مراجعه کنند.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی گفت: مصرف این قارچ ها می تواند آسیب جدی به کبد و اعضای بدن وارد کند و باعث مرگ افراد شود.
انتظارمهدی افزود: علایم مسمومیت با قارچ، چهار تا 24 ساعت پس از مصرف ظاهر می شود.
به گزارش ایرنا، قارچ ها در طبیعت فراوان هستند و انواع مختلفی دارند که بعضی از آنها خوراکی و برخی دیگر سمی بوده و ممکن است افراد هنگام گشت و گذار در مناطق جنگلی و طبیعت، با یکسری گیاهان وحشی و خود رو ازجمله قارچ ها روبرو شوند و تصور شود مصرف این گونه گیاهان نه تنها مضر نیست، بلکه دارای خواص بسیاری است، ولی باید دانست تمام این قارچ ها و گیاهان خوردنی نیستند و تعدادی از آن ها سمی است.
بعضی قارچ ها و گیاهان سمی، بسیار خطرناک هستند و خوردن چند لقمه از آن ها می تواند کبد، کلیه و حتی مغز را از کار بیاندازد.
8137/2093
انتهای پیام

اخبار مرتبط

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.