اخبار مرتبط

اسماعیل محمدیانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت، پنج هزار و 196 راس دام سنگین و سبک در کشتارگاه این شهرستان با نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شده است که چهار هزار و 301 راس آن دام سنگین و مابقی دام سبک بودند.
وی ادامه داد: در این مدت 2 میلیون و 67 هزار و 305 قطعه مرغ نیز با سه هزار و 500 تُن گوشت در کشتارگاه طیور با نظارت های دامپزشکی و نظارت شرعی ذبح و روانه بازار مصرف شده است.
محمدیانی اظهار داشت: لاشه های ذبح شده پس از کشتار به مدت 18 ساعت در سردخانه 2 تا 4 درجه سانتیگرادی نگهداری و در مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی با استفاده از خودروی یخچال دار توزیع می شود.
وی با بیان اینکه مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی بوکان اطلاع دهند، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 36 تن انواع گوشت قرمز و سفید غیرقابل مصرف در این شهرستان ضبط و معدوم شده است.
محمدیانی اظهار داشت: این میزان فرآورده خام دامی با نظارت و بازدید کارشناسان و بازرسان این شبکه و پس از نمونه گیری و آزمایش های لازم، غیرقابل مصرف تشخیص داده شده و با حکم قضایی نسبت به معدوم سازی آن اقدام شده است.
به گزارش ایرنا، طرح نظارت بر عرضه فرآورده های خام دامی در بوکان به صورت مستمر در راستای حفظ سلامت عمومی اجرا می شود.
بوکان دارای 36 واحد عرضه گوشت قرمز، 9 واحد فروش ماهی و 40 واحد مرغ فروشی است.
7510/6185/2093
انتهای پیام

اخبار مرتبط

آب و هوا

نظرات و دیدگاه ها

مسیولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آن هاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.