دکتر لیدا رفعتی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: هشت هزار 603 مورد بازدید از مراکز عرضه مواد غذایی، اماکن، مجتمع های و رستوان های واقع در مسیر بین راهی توسط بازرسان بهداشت صورت گرفت.
وی اضافه کرد: متصدیان 98 مرکز عرضه موادغذایی، 18 باب اماکن و 6 اماکن واقع در مسیرهای بین راهی به علت رعایت نکردن اصول بهداشتی به مرجع قضایی و دادگاه معرفی شدند.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: 60 واخد متخلف در این مدت زمان شناسایی و پلمب شدند که شامل 51 مراکز ، 6 باب اماکن و چهار واحد مستقر در مسیرهای بین راهی است.
دکتر رفعتی ادامه داد: با توجه به اهمیت کنترل کیفیت روغن، میزان آلودگی سطوح پخت مواد غذایی و لوازم پخت غذا، از دستگاه پرتابل برای بررسی این موضوع استفاده می شود.
وی افزود: سه هزار و 227 مورد سنجش با استفاده از دستگاه پرتابل صورت گرفته است و در مورادی بحرانی به متصدی واحد تذکر و در صورت ضرورت آن واحد پلمب شده است.
به گفته رفعتی، 250 بازرس معاونت بهداشتی نظارت بر حدود 16 هزار واحد صنفی استان همدان را در قالب اجرای طرح سلامت نوروزی از 20 اسفند آغاز کردند.
7526/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.