سید محمد رستگاری روز یکشنبه در نشست برنامه ریزی و هماهنگی میزبانی مسابقه جهانی سواره ایران در مهریز افزود: همکاری بخش های مختلف برای برگزاری مناسب این مسابقات، از اهمیت زیادی برخوردار است، باید با هماهنگی و برنامه ریزی مناسب میزبان شایسته ای برای میهمانان باشیم .
فرماندار مهریز ادامه داد: وضعیت روستای سریزد، فراهم بودن امکانات و همکاری خوب متولی مجموعه تاریخی ارگ سریزد و همکاری مسئولان اجرایی و ورزشی منطقه می تواند زمینه بسیار خوبی برای انجام مسابقات باشد.
همچنین محمد حسن زارع ، رئیس اداره ورزش و جوانان مهریز به اهمیت برگزاری مسابقات یاد شده در این شهرستان اشاره کرد و یادآور شد: بر اساس برنامه ریزی به عمل آمده یک روز از رقابت ها دوم آذرماه آینده برگزار می شود.
وی تاکید کرد: با توجه به این که برگزاری این رویداد مهم در مهریز برگ زرینی از افتخار نظام جمهوری اسلامی محسوب می شود، می تواند جنبه های مهمی از قبیل رونق اقتصادی و تبادل فرهنگی را به دنبال داشته باشد از دستگاه ها و نهادهای مختلف در این زمینه درخواست همکاری است .
همچنین مجید سریزدی متولی مجموعه تاریخی سریزد مهریز در خصوص برنامه های مختلف این رویداد، مراسم افتتاحیه و اختتامیه و حضور شخصیت های مختلف حاضر در این مراسم گزارشی ارایه کرد.
در پایان جلسه کمیته های خدمات رسانی و عمرانی ، گردشگری ، پزشکی ، تشریفات ، روابط عمومی اطلاع رسانی و تبلیغات و همگانی و کمیته مالی تعیین شد.
نخستین دوره مسابقات هنرهای رزمی سواره کشور 17شهریور ماه امسال با شرکت 15سوارکار برتر در محل سوارکاری مجموعه تاریخی فرهنگی ارگ سریزد مهریز برگزار شد.
این پیکارها در بخش های چهار هدف کاباک و پرتاب نیزه برگزار شد و سه سوارکار برتر انتخاب و به عنوان نماینده ایران در مسابقات جهانی که آذر ماه آینده در مهریز برگزار می شود ، شرکت می کنند.
همچنین رئیس کمیته هنرهای رزمی سواره ایران به خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی( ایرنا) گفته بود: استان یزد از جمله روستای تاریخی سریزد مهریز امکانات خوبی برای برگزاری مسابقات رزمی سواره جهان ، دارد.
علی قورچیان با اشاره به اینکه برای نخستین مرتبه این مسابقات در ایران و در سریزد برگزار خواهد شد، اظهار کرد: مجموعه تاریخی و گردشگری روستای سریزد امکانات بسیار خوبی دارد امیدواریم مسابقات حهانی به نحو شایسته و دقیقی در این منطقه برگزار شود.
وی افزود: مسابقات رزمی سواره جهان پنج روز و همراه با برنامه های متنوع فرهنگی و بازدید سوارکاران از آثار و ابنیه تاریخی یزد و شهرستان مهریز برگزار می شود .
مسابقات سوارکاری سنتی رزمی با لباس های ویژه و سنتی برگزار می شود و سوارکاران این رشته سوار بر اسب اهداف مورد نظر را با تیر و کمان هدف قرار می دهند.
با تحقیقات صورت گرفته و مستندات موجود مشخص شد که ایران قدیمی‌ترین تاریخچه را در هنرهای رزمی سواره دارد.
روستای سریزد با یک هزار نفر جمعیت در 10 کیلومتری شهر مهریز قرار دارد.
استان یزد 300 باشگاه سوارکاری و افزون بر 6 هزار راس اسب اصیل عرب دارد.
7536*2047* خبرنگار: کاظم سبحان زاده**انتشار: عباسقلی اشکورجیری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.