به گزارش ایرنا، دکتر محمدحسین مصدق روز سه شنبه به مناسبت روز جهانی غذا (24مهرماه) در جمع خبرنگاران استان با بیان اینکه میزان مصرف نمک در بسیاری از نان ها بیش از حدمجاز است، افزود: وضعیت نانوایی ها استان هم از لحاظ کیفیت و کمیت ارائه نان مناسب نیست و باید میزان نمک نان کاهش یابد.
وی اظهار کرد: مصرف زیاد نمک از مهمترین عوامل فشارخون بالا و بروز بیماری های قلبی و عروقی است.
مصدق با بیان اینکه استان یزد در زمینه اضافه وزن نیز در رتبه 14 کشور قرار دارد، گفت: این استان در زمینه مصرف فست فودها در رتبه ششم، کم تحرکی رتبه پنجم، فشار خون رتبه نهم و دیابت در رتبه پنجم کشور قرار دارد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ریشه 30 درصد بیماری ها را تغذیه ناسالم دانست و گفت: با الگوی صحیح تغذیه می توان بسیاری از بیماری ها را کنترل کرد.
مصدق خاطر نشان کرد: قبل از مصرف هر نوع ماده غذایی باید به برچسب آن توجه کرد تا از میزان نمک و چربی موجود در آن مطلع شویم.
مدیر نظارت بر موادغذایی ، دارویی و آرایشی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد هم گفت: میزان شکر در شیرینی ها سنتی استان بسیار بالاست و این نوع شیرینی در افزایش قندخون و بسیاری از بیماری ها نقش مستقیم دارد.
محمدرضا مورکیان با بیان اینکه 100 درصد محصولات غذایی یزد دارای پروانه ساخت و برچسب نشانگر تغذیه است، اظهار کرد: بر اساس برچسب نشانگر تغذیه، مصرف کننده به صورت دقیق از مواد اولیه موجود در محصول به خوبی اطلاع پیدا کرده و بر اساس نیاز بدنش محصولات مصرفی را انتخاب می‌کند.
24 مهرماه (16 اکتبر) روز جهانی غذاست وسازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد(فائو) شعارتغییر آینده مهاجرت، سرمایه گذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی را برای روز جهانی غذا در سال 2017 تعیین کرده است.
2088/ 6014/ خبرنگار: کبری دانشی دهج ** انتشار: کاظم شاملو
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.