به گزارش ایرنا ، در این جشنواره 20 نفر از بانوان آستارا غذاهای محلی نظیر لونگی مرغ محلی، قورما، لونگی ماهی سفید و چغیرتما را طبخ و معرفی کردند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان آستارا روز چهارشنبه در حاشیه این جشنواره به خبرنگار ایرنا گفت: چربی‌ ها از منابع اصلی انرژی هستند اما استفاده بیش از حد آنها موجب چاقی، دیابت و گرفتگی رگ‌ های بدن می شود.
شهرام حسین نژادی با اشاره به اینکه در غذاهای محلی و سنتی آستارا از روغن و نمک کم استفاده می شود، افزود: غذاهای محلی، بهترین جایگزین غذاهای آماده هستند و برگزاری این جشنواره در معرفی خوراکی های محلی موثر است.
وی اضافه کرد: متاسفانه فست‌ فودها و نوشابه ‌ها عامل بسیاری از بیماری ها هستند و میزان مصرف آنها در کشور بالاست و باید اصلاح شود.
وی شعار امسال هفته غذا را ' تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت' عنوان و اظهار کرد: سرانه مصرف نمک، چربی و قند در کشور ما دو برابر جهان است و این وضعیت، سلامت جامعه را تهدید می کند.
حسین نژادی ادامه داد: باید خانواده ها با سفره های سنتی آشتی کنند و رسانه ها در این راستا نقش مهمی برعهده دارند.
16 اکتبر از سوی سازمان بهداشت جهانی به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده است.
در استان گیلان 170 نوع غذای محلی شناسایی شده است و تعداد زیادی از آنها در شهرستان آستارا طبخ می شود.
شهرستان آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان واقع شده است.
خبرنگار: یوسف هدایتی**انتشار دهنده: بابایی
7105 / 7124 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.