به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، مدیر کل شیلات گلستان در این مراسم گفت: ترویج شیوه‌های نوین طبخ و عرضه محصولات شیلاتی، مصرف ماهی و انواع آبزیان را در استان ساحلی و مملو از رودخانه گلستان افزایش می دهد.
سید جواد قدس علوی امیدواریم با برگزاری این جشنواره و اجرای برنامه های مختلف دیگر در حاشیه آن، فرهنگ مصرف ماهی و آبزیان در مردم گلستان تقویت شده و ماهی در سفره غذایی خانواده ها جایگزین مواد غذایی فست فودی و یا سایر غذاهای مضر افراد شود.
وی افزود: در این جشنواره نحوه نگهداری آبزیان، طبخ و غذاهایی که می توان در آنها از ماهی و میگو استفاده کرد با استفاده از تجارب اساتید برجسته ملی و استانی به علاقه مندان آموزش داده شد.
در پایان این جشنواره از خانم ها بهاره لطفی، فدایی فر و ناهید شیخی که در مسابقه طبخ غذای این جشنواره حائز رتبه های اول تا سوم شده بودند، تقدیر شد.
گلستان یکی از قطب های اصلی تولید انواع آبزیان کشور از جمله میگو است.
این استان در سال های اخیر با روی آوردن به توسعه آبزی پروری به یکی از استان های برتر پرورش میگو در کشور تبدیل شد که فراهم آوردن مقدمات لازم برای تکمیل چرخه تولید، علاوه بر خودکفایی در این حوزه، میزان برداشت این آبزی را افزایش خواهد داد.
امسال2 هزار و 500 تن میگو در گلستان تولید شد که 80 درصد آنها به خارج از کشور صادر گردید.
همچنین امسال در فصل صید ماهیان استخوانی حدود 215 انواع ماهی در گلستان صید شد.
7333/3091
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.