محمد نصیری راد امروز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا یادآور شد که این میزان اعتبار در قالب حدود ۲۰ طرح راهداری و ایمن سازی جاده ها در این مدت هزینه شده است.

 وی اصلاح، تعمیر و بازسازی علائم اخطاری و انتظامی به تعداد ۳۰۰ عدد ، لگه گیری محورهای اصلی و فرعی استان، انجام ریزش برداری در محورهای ارتباطی استان به مبلغ بیش از چهار میلیارد ریال و ۵۰۰ میلیون ریال و خاکریزی نقاط حادثه خیز به طول بیش از ۴۵ کیلومتر را از مهمترین این طرح ها عنوان کرد.

 نصیری راد یادآور شد: اجرای خط کشی ها در محورهای ارتباطی استان به طول بیش از ۴۰۰ کیلومتر، ایمن سازی تمامی ورودی های استان به طول بیش از ۱۵۰کیلومتر، رنگ آمیزی و روشنایی تونل های محورهای ارتباطی به ویژه در مسیر یاسوج – بابامیدان ، اصلاح و بازسازی حفاظ(گادریل) در مناطق حادثه خیز به طول بیش از ۱۰ کیلومتر، نصب جداکننده های فیزیکی در برخی محورهای ارتباطی استان از طرح ها و عملیات راهداری در سطح جاده های استان در این مدت بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهی استان گفت: با توجه به بیماری کرونا و ضرورت غبالگری مسافران بویزه در اسفند و فروردین امسال به دستور حسین کلانتری استاندار کهگیلویه وبویراحمد نیروهای راهداری استان به طور شبانه روزی مشغول فعالیت بودند.

وی گفت: همچنین آشکارسازی بیش از ۲۰۰ نقطه حادثه خیز و نصب علائم هشدار دهنده در سطح جاده های استان انجام شده است.

مدیرکل راهداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: هم اینک بالای ۶۰ طرح ارتقای زیرساخت های حمل و نقل جاده ای استان شامل رفع نقاط حادثه خیز، تعمیر ابنیه های فنی و تعمیر راه ها در دست اجراست.

نصیری راد اظهار داشت: رفع نقاط حادثه خیز پرهزینه  در ۱۰ نقطه با پیشرفت فیزیکی ۹۰درصد از مهمترین طرح های ارتقای حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد است.

وی ادامه داد: این طرح ها در جاده های پرتردد از جمله یاسوج اصفهان، یاسوج بابامیدان، جاده باشت - یاسوج و یاسوج- شیراز در حال اجراست.

نصیری راد تاکید کرد: این طرح ها با اعتباری بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال در حال اجرا هستند که با برنامه ریزی انجام شده بخش عمده ای از آنها در نیمه نخست امسال به بهره برداری خواهد رسید.

کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی حدود ۷۱۳ هزار نفر جمعیت دارای هشت شهرستان ، ۱۷ بخش و یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه در جنوب غربی ایران واقع شده است.
این استان با داشتن کمتر از ۱۴۰ کیلومتر بزرگراه و شرایط خاص توپوگرافی و کوهستانی یکی از استان های خطرناک در زمینه سوانح و حوادث رانندگی است.
بر اساس برآورد هزینه هر کیلومتر بهسازی و آسفالت راه های اصلی در این استان حدود دو تا سه برابر استان های کویری است.
از مجموع حدود ۶ هزار کیلومتر راه موجود در این استان بیش از چهار هزار کیلومتر آن راه های روستایی است که بیش از ۵۰ درصد آن همچنان خاکی و شوسه است.
راکد ماندن طرح های بزرگ راهسازی از جمله بزرگراه ها و ۳۰ کیلومتر ورودی شهرهای استان در کنار ضعف توان فنی پیمانکاران و ضعف محسوس ایمنی راه ها به ویژه در محورهای اصلی از یاسوج به سمت اصفهان و بابامیدان از چالش های اساسی در حوزه حمل و نقل جاده ای در این استان محسوب می شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.