مریم شیرمستی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا، ادامه داد: بهتر است مصرف ماهی در وعده غذایی شام گنجانده شود چرا که موجب تشنگی در فرد می شود و از همین رو تا سحر برای نوشیدن آب و رفع تشنگی زمان باقیست.
وی افزود: با توجه به اینکه نیاز روزه اولی ها به پروتئین و کلسیم بیش از سایر افراد است، باید لبنیات در اولویت های غذایی این افراد به ویژه در ماه مبارک رمضان گنجانده شود و این بدان معناست که شیر، فرنی، ماست و یا شیربرنج در برنامه افطاری آنان قرارداده شود.
به گفته این کارشناس تغذیه، استفاده از میوه ها و مغزها در فاصله بعد از شام تا قبل از خواب گنجانده شود.
شیرمستی با تاکید براینکه باید تا حد امکان از خوردن خوراکی های بسیار شور و یا شیرین پرهیز شود، افزود: چرا که صرف این مواد غذایی مضرف مانع رشد و جذب نشدن کلسیم شده و موجب اختلال در هورمون رشد می شود.
شیرمستی افزود: مصرف زولبیا و بامیه به ویژه برای روزه اولی ها توصیه نمی شود چرا که در گروه خوراکی های بسیار شیرین قرار دارد و استفاده از چیپس و پفک نیز در رشد نامناسب نوجوانان تاثیرگذار است.
8066/7460 خبرنگار:زهره کریم زاده ** انتشاردهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.