حمیدرضا صمدی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: معیار اصلی ما برای حمایت از نامزدهای شورای اسلامی شهر، تخصص، سابقه اجرایی و مدیریتی در حوزه مدیریت شهری است.
او با بیان اینکه گرایش فکری و سیاسی داوطلبان شوراهای اسلامی ملاک اصلی برای حمایت شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان از آنها نیست، گفت: در قدم دوم معیار ما افرادی هستند که دیدگاه مخالف اصلاح طلبی نداشته باشند.
وی اظهار کرد: تاکنون جلسه ای برای حمایت از نامزدهای انتخابات شوراهای اسلامی در استان نداشته ایم و مقرر کرده ایم بعد از تایید صلاحیت ها، اسامی را در قالب لیست امید منتشر کنیم.
او گفت: تیمی کارشناسی برای بررسی نامزدها و سنجش آنها براساس شاخص های مورد نظر تشکیل می شود و براساس اعلام نظر این کمیته، لیست را منتشر خواهیم کرد.
وی همچنین به تشکیل شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان شهرستان های استان نیز اشاره کرد و گفت: در تمام 14 شهرستان استان این شورا تشکیل شده و شوراهای شهرستانی براساس شناخت و جلساتی که تشکیل می دهند، کاندیداهای مورد حمایت شورا را معرفی می کنند.
به گفته او شوراهای شهرستانی می توانند برای روستاها نیز لیست ارائه دهند و این تشخیص با خود آنها است.

** فعالیت جدی اصلاح طلبان در هر 2 انتخابات
سخنگوی شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان استان کرمانشاه در ادامه به تشریح روند شکل گیری این شورا پرداخت و گفت: این شورا متشکل از دبیران احزاب و فعالان سیاسی جبهه اصلاح طلبان استان کرمانشاه است که پس از برگزاری جلساتی ترکیب اعضای شورا و ترکیب هیات رییسه آن مشخص شد.
صمدی افزود: اعضای این شورا متشکل از دبیران 19حزب و تشکل اصلاح طلب شناسنامه دار و قانونی استان کرمانشاه است که به این افراد 10 نفر از فعالان سیاسی اصلاح طلب و همچنین نمایندگانی از سایر اقشار جامعه به آن اضافه شده است.
او یادآوری کرد که جریان اصلاح طلبی در استان کرمانشاه در 2 انتخابات پیش رو براساس سیاست های این شورا فعالیت می کنند.
او انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی سال 96 را بسیار مهم توصیف کرد و گفت: پیش بینی می شود که در این 2 انتخابات رقابت ها بسیار شدید باشد و هیجان بسیار بالایی نیز شکل بگیرد و از این رو احزاب و تشکل های سیاسی وظیفه دارند در کنترل این هیجان کمک کنند.
او گفت: شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان از سوی بزرگان جریان اصلاح طلبی با هدف همگرایی، اتحاد و انسجام هرچه بیشتر برای حضور تاثیرگذار در 2 انتخابات پیش رو فعالیت خود را آغاز کرده است.
او برگزاری انتخاباتی سالم و رقابتی را از اهداف اصلی فعالیت شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان ذکر کرد و افزود: این شورا از ابتدا تا انتهای انتخابات حضور فعالی خواهد داشت.
او با بیان اینکه 19 حزب و تشکل اصلاح طلب در استان کرمانشاه فعال است، گفت: از این تعداد 2 حزب استانی و 17 حزب و تشکل نیز نماینده احزاب ملی هستند.
وی اظهار کرد: مرجع، مبنا و متولی انتخابات در جریان اصلاح طلبی شورای سیاست گذاری است و تمام احزاب و تشکل های اصلاح طلب زیر لوای این شورا برای انتخابات فعالیت می کنند.
وی مرجع و مبنای مواضع رسمی اصلاح طلبان استان کرمانشاه در ارتباط با انتخابات را شورای سیاستگذاری اعلام کرد و گفت: مواضع این شورا هم تنها از طریق سخنگو اعلام می شود.
او در ارتباط با تغییر در ترکیب اعضای هیات رییسه شورا و سایر اعضا گفت: هیچ گونه تغییری تاکنون انجام نشده است و براساس اعلام قبلی همان اعضا به عنوان عضو فعالیت دارند.
صمدی توجه ویژه به جوانان و بانوان را از دستور کارهای شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان دانست و گفت: 2 تن از جوانان فعال استان در شورای سیاستگذاری حضور دارند و چهار تن از بانوان نیز در ترکیب 36 نفر شورا فعال هستند و در نظر داریم کمیته بانوان را نیز راه اندازی نماییم.
دوازهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا روز 29 اردیبهشت سال 96 به طور همزمان در سطح کشور برگزار می شود.
دوره قبلی انتخابات یعنی چهارمین دوره انتخابات شوراها نیز همزمان با دوره یازدهم ریاست جمهوری در 24 خرداد سال 92 برگزار شد.
در دوره قبل آرا مردم استان کرمانشاه از هزار و 827 شعبه شامل 847 شعبه در مناطق شهری و 980 شعبه در مناطق روستایی جمع آوری شد.
براساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 95، استان کرمانشاه یک میلیون و 952 هزار و 434 نفر جمعیت دارد که در 30 شهر و 2 هزار و 622 روستا سکونت دارند.
بیش از پنج هزار نفر اکنون عضو شوراهای اسلامی شهر و روستای استان کرمانشاه هستند.
3033/8066 خبرنگار:فرزاد نویدی ** انتشار دهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.