یک پرس دیزی چند تمام می‌شود؟

غذای سنتی ایرانی که زمانی آخر هفته نوستالژیکی برای خانواده های ایرانی بود،حالا هرپرس آن 10 تا 25 هزار تومان در رستوران ها آب می خورد.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، دیزی غذای سنتی ایرانی هاست؛ گوشت و نخود و لوبیا با کمی دنبه گوسفند،سیب زمینی، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی همه آنچه  یک دیزی را لازم دارد،تشکیل می دهد.

تب رستوران چندسالی است که در تهران و شهرهای بزرگ داغ است.از فست فود تا غذای خانگی را می توان در هر گوشه ای از شهرها پیدا کرد. حتی نیازی نیست تا رستوران بروید.کافی است اپلیکیشنی روی گوشی تلفن همراه خود نصب کنید و از انتخاب تا پرداخت چند دقیقه وقت بگذارید.

قبلا غذا در خانواده ایرانی تعریف خاص خود را داشت.مثلا برای صرف آبگوشت باید همه اعضای خانواده دورهم جمع می شدند که این دورهمی عموما در آخر هفته و روزهای تعطیل اتفاق می افتاد.غذایی هم که سرو می شد،عموما آبگوشت بود.اما چندسالی است که این غذای سنتی،تجاری شده است.

در رستوران های مختلف،قیمت های مختلف دارد.متوسط قیمت دیزی در رستوران های تهران 20 هزار تومان است.اما قیمت ها از 12 هزارتومان شروع شده و  تا 40 هزار تومان به حداکثر قیمت می رسد.

با احتساب هرکیلو نخود و لوبیا 15 هزار تومانی و گوشت کیلویی 50 هزار تومان،حالا آبگوشت برای جمع یک خانواده 4 نفره حدود 37 هزار تومان آب می خورد.اگر همین دیزی در یکی از رستوران های متوسط در شهری مثل تهران سرو شود، 80 هزار تومان هزینه برای یک خانواده 4 نفره در بر دارد.

پختن آبگوشت کار ساده‌ای است. خوراکی که از پختن گوشت و پیاز و سیب زمینی و حبوبات درست می‌شود با نان، پیاز و چاشنی مانند ترشی و سبزی خوردن سرو می شود ،حتما غذای خوبی برای آخرهفته های جمع خانواده است؛ به شرط آنکه فست فوت  جایگزین این سنت ایرانی نشود.

 

دیدگاه تان را بنویسید