سام مردانی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، از افزایش 25 درصدی تولید مرغ طی این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: امسال با راه اندازی 2 واحد تولیدی، افزون بر 1.8 میلیون قطعه مرغ به ظرفیت تولید استان افزوده شده است.
وی ظرفیت تولید سالانه مرغ گوشتی در 209 واحد مرغداری فعال استان را 30 هزار تن در سال دانست و اظهار کرد: سال گذشته نیز 23 هزار تن گوشت مرغ در سطح استان تولید شد.
مردانی، تولید گوشت سفید استان را بیشتر از سرانه مصرف کشور اعلام کرد و گفت: امسال هیچ گونه محدودیتی در شبکه عرضه و تقاضا گوشت سفید گزارش نشده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری میزان مصرف روزانه گوشت سفید این استان را به طور متوسط 50 تن دانست.
خبرنگار: مرتضی شاهوردی**انتشار: جهانبخش صفری
6199/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.