بیژن کریم زاده روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: با توجه به اهمیت کنترل و بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فراورده های خام دامی، در راستای تامین و حفظ سلامتی جامعه، این میزان مواد پروتئینی غیر بهداشتی اعمال قانون شد.
وی افزود: در راستای انجام وظایف حاکمیتی و صیانت از بهداشت عمومی در بازرسی های بعمل آمده، یک کارگاه بسته بندی ماهی با دستور دادستان شهرستان از چرخه مصرف خارج شد.
وی از مردم خواست هنگام تهیه محصولات و فراورده های خام دامی به تاریخ تولید و انقضای محصول توجه کنند.
شهرستان بن از توابع چهارمحال و بختیاری در 28 کیلومتری شهرکرد قرار دارد.
خبرنگار: مرتضی شاهوردی
6199
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.