سرهنگ اکبر امینی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: مهمترین شیوه و شگرد کلاهبرداران را می توان به راه اندازی سایت های جعلی فروش بلیت، صدور سریع ویزای اربعین، ارسال لینک های آلوده برای زائران در طول مسیر و کمک برای جمع آوری نذورات ذکر کرد.
وی تاکید کرد: جمع آوری کمک های مردمی برای اعزام افراد نیازمند و کم بضاعت به کربلا یکی دیگر از شگردهای کلاهبرداران سایبری است.
وی افزود: در مناسبت‌های مختلف مذهبی شاهد انتشار پیام هایی با مضمون یادشده در شبکه‌های اجتماعی هستیم که شیادان خود را افراد موجه و از طرف موسسه های مجاز معرفی کرده و سایت هایی با این هدف در فضای سایبر بارگذاری می‌ کنند.
رئیس پلیس فتا همدان مثال زد: به تازگی در یکی از شبکه های اجتماعی کانالی راه اندازی شده که اقدام به دریافت مبالغی برای اعزام افراد نیازمند به کربلا در ایام اربعین را دارد که از طریق پلیس فتا مورد پیگیری قرار گرفت.
سرهنگ امینی ادامه داد: شهروندان برای کمک به افراد بی بضاعت یا بیماران نیازمند از طریق سایت موسسات معتبر اقدام کنند و به هیچ عنوان به پیام‌ها یا کانال های شبکه های اجتماعی اطمینان نکنند.
وی گفت: زائرین گرامی با مراجعه به سامانه 'سماح' متعلق به نام نویسی زائرین اربعین حسینی(ع) برای پیاده روی اربعین نام نویسی کنند و از مراجعه به صفحه ها و پروفایل هایی که به شیوه های مختلف به ویژه از طرق شبکه های اجتماعی معرفی می‌ شود، بپرهیزند.
تاکنون 6 هزار همدانی برای حضور در پیاده روی اربعین در سایت سماح نام نویسی کردند که برای چهار هزار و 500 نفر به علت تکمیل بودن مدارک روادید صادر شده است.
7526/2087
خبرنگار: علیرضا جهانگیری ** انتشاردهنده: زهرا پیرنیا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.