سید رضا امیری زاده روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: فصل کشت گوجه فرنگی خارج از فصل در هرمزگان از پایان مهر تا پایان آبان و برداشت آن از پایان آذر تا اردیبهشت سال آینده است.
وی پیش بینی کرد: امسال بیش از 490 هزار تن محصول تولید شود که این میزان به علت نشا مرغوب و تغذیه مناسب پنج درصد بیشتر از سال گذشته است
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اظهار کرد: محصول برداشت شده علاوه بر مصرف استان به شهرهای قم ، اصفهان و تهران نیز فرستاده می شود و پنج درصد نیز به کشورهای حاشیه خلیج فارس و عراق صادر می شود.
امیری زاده ادامه داد: شهرستان های رودان، بندرعباس، میناب، پارسیان و بندرخمیر از مناطق مهم تولید گوجه فرنگی خارج از فصل در هرمزگان است.
استان هرمزگان بعد از بوشهر رتبه دوم تولید گوجه فرنگی خارج از فصل در کشور را دارد.
گوجه فرنگی سرشار از ویتامین آ ، ث ، کا ، ب6، پتاسیم ، منیزیم ، نیاسین ، مس و فسفر است.
این محصول کلسترول، چربی اشباع شده، سدیم و کالری بسیار پائین دارد.
وسعت زمین های کشاورزی هرمزگان 160هزار هکتار با تولید سالانه 2میلیون و 300هزارتن محصول باغی و زراعی اعلام شده است.
7195/ 6048
خبرنگار: رقیه غلامی زاده ** انتشار : خلیل تنیده
* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.