به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از هرمزگان، دکتر فاطمه نوروزیان افزود: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و سازمان دامپزشکی استان نظارت کامل بر مراکز عرضه گوشت دام و بیمار یابی و درمان این بیماری دارند.

وی گفت: این بیماری در صورت تشخیص سریع و مراجعه به مراکز درمانی قابل درمان است.

نوروزیان ادامه داد: خریداری گوشت ممهور به مهر دامپزشکی هیچ مشکلی برای مصرف ندارد.

وی گفت: گوشت قرمز خریداری شده به مدت ۲۴ ساعت در یخچال در دمای یک تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود و سپس تکه شود و از دستکش نیز در تماس با گوشت خام استفاده شود.

تب خونریزی ‌دهنده کریمه-کنگو یک بیماری حاد تب‌دار و خونریزی دهنده است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود.

 

46

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 662145
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.