به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر فاطمه نوروزیان چهارشنبه به خبرنگاران اظهار داشت: اعضای این خانواده در پی مصرف ماهی زرده دچار علایم حساسیتی نسبت به این آبزی شده بودند که پس از انتقال به بیمارستان دو نفر از آنها به صورت سرپایی درمان و دو نفر بستری شدند که پس از اقدامات درمانی، با رضایت شخصی از بیمارستان ترخیص شدند.
دکتر نوروزیان ضمن هشدار به خانواده ها نسبت به مصرف نکردن برخی از آبزیان که احتمال حساسیت زایی آنها بالا است، بیان داشت: ماهی زرده یکی از ماهیان جنوب می باشد که به علت شباهت آن به ماهی هوور و ارزان بودن آن به اشتباه به جای این ماهی خرید و فروش می شود و برای کسانی که از این ماهی به ندرت استفاده می کنند، احتمال مسمومیت غذایی را به دنبال دارد.
7198/6048
خبرنگار: فاطمه حسینی انتشاردهنده: خلیل تنیده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.