فریبا نوروزی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا عنوان کرد: بهسازی و مناسب سازی فضای ادارات و دستگاه های اجرایی به عنوان یکی از نیازهای اصلی معلولان است در همین راستا ارزیابی از فضای ادارات از جمله شاخص هایی چون ورودی ساختمان، وضعیت آنسانسور، رمپ ها و سرویس بهداشتی در 52 اداره کل واقع در شهر اراک انجام گرفت.
وی افزود: این ارزیابی ها با توجه به شرایط ادارات در پنج رده امتیازدهی انجام شد به طوری که هشت درصد ادارات کل واقع در مرکز استان امتیازی به بین صفر تا پنج و 22 درصد نیز امتیاز بین پنج تا 10را دریافت کردند.
نوروزی بیان کرد: بیشترین میزان نمره دهی (10 تا 15) به 42 درصد ادارات کل اختصاص یافت و تنها 28 درصد ادارات امتیاز بین 15 تا 20 را که نشان از بهترین وضعیت برای تردد معلولان بوده، دریافت کردند.
وی تصریح کرد: توجه اصولی به مناسب سازی فضای اماکن دولتی و اعمال اقدامات اصلاحی امری ضروریست و باید بر اساس قانون موانع موجود هرچه سریعتر برطرف شود.
معاون توانبخشی بهزیستی استان مرکزی اظهار کرد: در کنار بهسازی مناسب فضای ادارات دولتی، انجام اصلاحات در محیط شهری نیز از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که تردد معلولان در فضای شهری مناسب باعث دسترسی به ادارات می شود که باید این امر نیز در اولویت کاری قرار گیرد.
نوروزی اضافه کرد: ارزیابی از کیفیت مناسب سازی 33 شهر استان مرکزی به زودی کلید می خورد و در شورای مناسب سازی با حضور شهرداران 33 استان مرکزی مطرح و مدیریت شهری برتر در این راستا نیز معرفی می شود.
70 هزار نفر از جمعیت استان مرکزی معلول جسمی و حرکتی هستند که 30 هزار نفر از این تعداد تحت پوشش خدمات بهزیستی استان مرکزی قراردارند.
6992/3075/خبرنگار: آذر اسفندیاری***انتشاردهنده: حسین مهدی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.