به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی شرکت توزیع برق غرب مازندران ، کیوان فرح زاد افزود :‌ این سامانه درابتدا درامورتوزیع نیروی برق چالوس بطورآزمایشی و موفقیت آمیز راه اندازی شد و در دیگر شهرستان های زیرپوشش این شرکت نیز تا پایان سال چنین تحولی ایجاد خواهد شد.
وی توضیح داد :‌ در پی راه اندازی این سامانه شیوه قرائت کنتورها با گوشی های همراه هوشمند مجهز به نرم افزار تحت وب خواهد بود به گونه ای که ماموران شماره بردار بتوانند فایل قرائت کنتور را به صورت روزکارهای مجزا دریافت و برای امور توزیع برق محل خدمتی خود بفرستند .
مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران ،‌تسریع در فرآیند عملیات کنتورخوانی ،‌ امکان صدورو چاپ بموقع قبوض بهای مصرفی برق در مکان سکونت مشترک را از مزیت های این سامانه معرفی کرد و گفت که این سامانه قابلیت دارد پیوندی میان فایل قرائت و سیستم جامع خدمات مشترکان ایجاد کند و مختصات جغرافیایی اشتراک و ‌مسیر تردد مامور برای مشاهده کنتور را نیز مستند سازی و به ثبت برساند.
فرح زاد ، افزود :‌پیش ازاین با دستگاه پی دی اف عملیات شماره برداری کنتورهای برق انجام می گرفت و این روند با مشکلات فراوانی همراه بود .
دستکم 130 مامور شماره بردار کنتور برق با شرکت توزیع برق غرب مازندران همکاری می کنند.
محمود آباد ، نور ، نوشهر ، چالوس ، کلاردشت ، عباس آباد ، تنکابن و رامسر به تعداد هشت شهرستان ، هزار و 251 روستا و 31 شهر جزو شهرستان هایی هستند که زیرپوشش شرکت توزیع برق غرب مازندران قراردارند.
شرکت توزیع برق غرب مازندران به بیش از 550 هزار مشترک خدمات ارائه می دهد .
خبرنگار: مهراب زکی پور کینجی **انتشار دهنده:محسن حسن نیا
7078 / 1899 ‌
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.