به گزارش روابط عمومی استانداری، احمد حسین زادگان عصر شنبه در جمع روسای اتاق های اصناف شهرستان های استان که با هدف بررسی مشکلات و مسایل بازاریان و اصناف برگزار شد ، افزود : در مسیر مقابله با شیوع کرونا به بخش های مختلف از جمله بازاریان و معیشت اصناف صدماتی وارد شد ، ولی ما هنوز در دوران جنگی هستیم و برای حفاظت از جان و سلامت مردم، برخی بخش ها چون آموزش و پرورش و دانشگاه ها کماکان بسته است و مناسک مذهبی بصورت اجتماعی برگزار نمی شود.

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان این که دولت با درک مقتضیات و فشاری که بر مردم و بازار تحمیل شد، برای حمایت از بازار و حفظ پویایی اقتصادی و تقویت معیشت مردم، بازار را در قالب سطح بندی و پروتکل های بهداشتی دوباره راه اندازی کرد ، اظهار داشت: بازار نیز در کنار ملت ایران، با اقبال و همکاری و تعامل به صف مبارزه با کرونا پیوست.

وی ادامه داد : در مواردی که پروتکل های بهداشتی اعمال شد و برخوردهایی صورت گرفت برای این بود که دولت در وهله نخست باید از جان مردم صیانت می کرد.

حسین زادگان هدف از این نشست را بررسی مشکلات بازار و قدردانی از تلاش های بازاریان دانست و گفت : تصمیماتی که در سطح ملی در خصوص چک های برگشتی، تصمیمات بیمه ای، حق کارگر و کارفرما، بیمه بیکاری و تسهیلات بانکی اتخاذ شد، از اقدامات حمایتی دولت بوده است.

استاندار مازندران دادن مهلت مالیاتی و اعطای تسهیلات بانکی را از تصمیمات حمایتی استانی برای اصناف آسیب دیده از کرونا بیان کرد و گفت : مقرر شد کمیته ای تحت عنوان کمیته اصناف و بازاریان ذیل کمیسیون اقتصادی استان تشکیل شود و مسایل اصناف را برای اتخاذ تصمیمات حمایتی جدید مورد بررسی قرار دهد و این جلسات نشست نیز هر سه ماه یک بار برگزار شود.

حسین زادگان با اشاره به این که کرونا کشورهای مدعی دنیا را به زانو درآورد، افزود : کرونا فرصتی شد تا با هم بودن را مثل دوران دفاع مقدس تجربه کنیم و نشان دهیم یکی از ممتاز ترین نظام های بهداشت و درمان را در اختیار داریم و در سایه مجاهدت این عزیزان، دستگاه ها و نهادها، سپاه، بسیج، نیروهای جهادی و مردمی بر مدیریت کرونا و سنگین ترین و ظالمانه ترین تحریم ها فائق شدیم و باید در تداوم این مسیر کاری کنیم تا گرفتار کرونای اقتصادی نشویم.

وی با اشاره به این که دولت پشت سر بازار و مردم ایستاده است، ادامه داد : با همکاری بازار و حمایت مردم در مازندران در مقابله با کرونا اتفاقات خوبی رقم خورد.

در آغاز این نشست روسای اتاق های اصناف شهرستان های استان به بیان نقطه نظرات، مشکلات و دیدگاه های خود پرداختند. 

شیوع کرونا از سی ام بهمن با شناسایی ۲ بیمار مشکوک در مازندران آغاز شد و حدود ۲ هفته بعد بخشی از بازار استان به تعطیلی رفت که بعدا با مصوبه ستاد مقابله با کرونای استان به تعطیلی سراسری پیوست . 

بر اساس آمارهای رسمی بیش از ۱۷۰ هزار واحد صنفی در مازندران وجود دارد که از این تعداد طی ۲ هفته گذشته حدود ۱۵۰ هزار واحد به چرخه فعالیت بازگشتند و بیش از ۲۰ هزار واحد دیگر همچنان در تعطیلی به سر می برند.

سازمان صنعت ، معدن وتجارت مازندران هم برآورد کرده است که تعطیلات کرونایی حدود هفت هزار میلیارد ریال به اصناف استان به خاطر عدم فعالیت در دوران کرونا زیان وارد شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.