این کوهنورد در نهم بهمن ماه سال گذشته برای صعود به  قله چهار هزارو ۸۵۰ متری علم کوه عازم کلاردشت مازندران شد که متاسفانه به علت شرائط نامساعد جوی و برف و کولاک ناپدید شد و دیگر به زادگاهش برنگشت.    

مهرزاد فرضی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شبانگاه روز چهارشنبه هفته جاری  شماری از کوهنوردان چالوسی در مسیر برگشت از منطقه "خرمدشت " کلاردشت با جسد این کوهنورد جوان در رودخانه سردابرود مواجه شدند و گزارش دادند.

وی اظهارداشت : موضوع به اطلاع کوهنوردان کلاردشتی ، نیروهای امداد و نجات و نیروی انتظامی منطقه رسید و بلافاصله هم یک اکیپ به منطقه اعزام شد و جسد این کوهنورد  در حاشیه رودخانه سردابرود منطقه "کل بزان "پیدا شد و برای بررسی کارشناسی و علت فوتش تحویل پزشکی قانونی شد .

کوهنورد ۳۸ ساله شیرازی در ان زمان به همراه کوهنورد دیگری برای صعود به قله علم کوه از مسیر گرده آلمان ها  عزیمت کرد که یک روز بعد ، مفقود شد.

این دو کوهنورد بر اساس اظهارات همراهش ، یک شب را در جان پناه منطقه  " خرسان " به صبح رساندند و صبح روز بعد از هم جدا شدند.

پس از اطلاع از مفقود شدن این کوهنورد در نهم بهمن سال گذشته، گروه های مختلف از نیروهای مردمی ،کوهنوردان کشوری ، امدادگران سازمان امداد و نجات هلال ا حمر و کوهنوردانی از استان فارس با اعزام به منطقه برای یافتنش تلاش کردند که به دلیل بارش برف و کولاک رد پایی از وی پیدا نکردند.

قله علم کوه با ارتفاع چهار هزار و ۸۵۰ متر در مرکز رشته کوه تخت سلیمان کلاردشت در غرب مازندران قرار دارد. این قله بعد از دماوند که پنج هزار و ۶۷۱ متر ارتفاع دارد ، دومین قله مرتفع ایران به شمار می رود.

دیواره ای که در دامنه شمالی قله علم کوه قرار دارد نیز جزو فنی ترین و سخت ترین مسیرهای سنگ نوردی و دیواره نوردی کشور محسوب می شود.

این منطقه با بیش از ۴۵ قله بالای چهار هزار متر و داشتن یخچال های متعدد ، برف چالها و دیواره هایش مشهورترین ارتفاعات ایران و نامی آشنا برای کوهنوردان داخلی و خارجی است.

شهرستان تاریخی و کوهستانی کلاردشت با جمعیتی در حدود ۵۰ هزار نفر درغرب مازندران واقع است و قله علم کوه با ارتفاع چهارهزار و ۸۵۰ متر در قسمت جنوب غربی این شهر قرار دارد.
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.