به گزارش خبرنگار ایرنا سید عباس فاطمی نویسی ظهر شنبه در شورای معاونین صدا و سیمای مرکز لرستان در این مرکز افزود: در دوره مدیریت جدید صدا و سیما، نهضت تولید انیمیشن در دستور کار قرار گرفت و توجه ویژه نسبت به این حوزه شکل گرفت.
وی با اشاره به وجود ظرفیت های بی نظیر گردشگری در استان لرستان گفت: معرفی ظرفیت های لرستان باید در راس وظایف مسئولان این استانت قرار گیرد تا به جای بازدید پنج هزار گردشگر خارجی در سال شاهد ورود این تعداد از افراد در طول هفته باشیم.
وی وجود 6 هزار شهید برای استانی که کمتر از 2 درصد جمعیت کشور را به خود اختصاص داده را حاکی از عشق و علاقه مردم لرستان به نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و افزود: یکی از حوزه هایی را که می توان بسیار بیشتر از قبل به آن پرداخت، بحث ایثار و شهادت است.
فاطمی درخصوص میزان توجه مخاطبان به شبکه استانی افلاک گفت: لرستان در زمستان سال 95 توانست به صورت مشترک با استان کردستان، رتبه اول جذب مخاطب را بدست آورد اما باید توجه داشت که کسب این رتبه مانند بدست آوردن یک رکورد ورزشی است زیرا حفظ این رکورد کار آسانی نیست.
رئیس مرکز سیمای استان های صدا و سیما در ادامه به تشریح راهبردهای تولیدات تابستانه سازمان پرداخت و گفت: این راهبردها را به مراکز ابلاغ کرده ایم و هر استان بنا به شرایط محلی و اقلیمی خود برنامه ریزی کند.
وی جذابیت آنتن و توجه به اوقات فراغت را 2 اصل مهم در تولید برنامه های تابستانه دانست و گفت: علاوه بر رعایت این 2 اصل باید استفاده از کنداکتور هوشمند را نیز در دستور کار خود قرار دهیم.
فاطمی توضیح داد: خدمات ما باید به گونه ای باشند که مردم همزمان با تماشای برنامه های استان خود بتوانند از محتوا و عناوین شبکه های دیگر نیز استفاده کنند لذا باید کنداکتور هوشمندی طراحی شود که 33 شبکه ثابت و 33 شبکه مجازی را ارائه کند.
وی گفت: در سیمای استان ها 30 سریال را در دستور کار داریم که به طور عمده از شبکه های استانی ارسال شده اند و به مشاهیر استانی و چهره های برتر مبارزاتی و انقلابی می پردازند.
وی در خصوص اعتبارات لازم برای تولید برنامه در استان ها اظهار کرد: قریب به 800 میلیارد ریال برای حوزه نمایش پیش بینی کرده ایم اما تاکنون اعتباری در نظر گرفته نشده است و رقم مذکور مبلغ پیشنهادی ماست که امیدواریم با تامین مالی و تحول در بودجه سازمان صدا و سیما، تصویب شود.
فاطمی توضیح داد: البته برای شروع به کار در سیمای استان ها منتظر تامین اعتبار نخواهیم ماند چرا که طرح ها و برنامه ها را آماده کرده ایم و به هر میزان اعتبار که واریز شود به همان مقدار نیز کار را جلو خواهیم برد.
وی درخصوص شناسایی و ایجاد بسترهای لازم برای کشف استعداد در استان ها گفت: یک فرایند ثابت در سازمان وجود دارد بدین صورت که همه برنامه های تولید شده در استان ها توسط کارشناسان مجرب ارزیابی می شوند و اگر این فرآیندها بدرستی دنبال و فرصت ورود به افراد مستعد داده شود، به طور قطع شاهد ورود نخبگان فراوانی در این عرصه خواهیم بود.
رئیس مرکز سیمای استان های صدا و سیما ازفعالیت 260 شبکه فارسی زبان و 40 شبکه کرد زبان ماهواره ای خبر داد و افزود: بیشتر این شبکه ها برنامه هایی با محتوای ضدیت با انقلاب اسلامی تولید می کنند لذا کیفی سازی برنامه ها برای مقابله با این شبکه ها از مهمترین سیاست ها و برنامه های سازمان صدا و سیما است.
وی ادامه داد: ما کیفیت را فدای کمیت نمی کنیم اما کمیت را نیز فرای کیفیت نخواهیم کرد و در خصوص این مهم باید گفت که حتما به صدا و سیمای 24 ساعته نیاز داریم چراکه نمی شود که یک استان در مسیر توسعه باشد اما صدا و سیمای آن پنج یا 6 ساعت در سکوت محض بسر ببرد.
7264/3022
خبرنگار: بهزاد سلاح ورزی ** انتشاردهنده: احسان کردی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.