دکتر مهدی پورداود، معاون مرکز علمی آموزشی جهاد کشاورزی شهرستان جهرم شنبه درگفت‌ وگو با خبرنگار ایرنا گفت:سالمون شبیه قزل‌آلاست ولی گوشتش قرمز یا نارنجی پررنگ است که فروشندگان سودجو، رنگدانه‌های طبیعی و رنگ های مصنوعی(مضر برای سلامتی) را به خورد قزل‌آلا می ‌دهند تا جای سالمون فروخته شود.
وی ادامه داد: سالمون فقط در نواحی آتلانتیک و در کشورهایی چون نروژ و دانمارک پرورش می‌ یابد و چیزی با عنوان سالمون ایرانی یا سالمون خزر وجود ندارد.
معاون مرکز علمی آموزشی جهاد کشاورزی شهرستان جهرم گفت: چند سالی است که نوعی ماهی به صورت فیله و... با نام سالمون ایرانی فروخته می‌شود که تقلبی است.
پورداود اضافه کرد: قیمت سالمون آتلانتیک بالاتر از یکصد هزار تومان در هر کیلوگرم است و اکنون کمیاب شده است.
این مدرس دانشگاه بیان داشت: هموطنان عزیز توجه کنند که در بازار، سالمون‌های وکیوم‌ شده و با مارک و بسته‌ بندی‌های مخصوص کشورهای آتلانتیک یا نروژ و دانمارک اصالت دارند و در غیر این صورت تقلبی‌ اند و به دلیل استفاده تولیدکنندگان از رنگدانه‌های مصنوعی برای سلامتی مضر هستند.
9873 / 1876
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.