گفتگوی اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

در گفت و گو با روابط عمومی ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)؛

سید محمد حسینی: در دوران جنگ تحمیلی مردم با مشکلاتی مواجه بودند اما عشق و ایمانشان به امام ذره‌ای کاسته نشد/ فراست و هوشیاری امام باعث شد که جنگ تحمیلی به نفع ملت ایران به پایان برسد

سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهوری، به خبرنگار روابط عمومی ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) گفت: به هر حال این مدیریت امام بود که مسائل را به پیش می‌برد و علی رغم اینکه ما در دوران جنگ آسیب‌هایی دیدیم و مردم با مشکلاتی مواجه بودند، عشق و ایمانشان به امام ذره‌ای کاسته نشد و بلکه بیشتر شد. وقتی امام رحلت کردند دیدیم که آن اجتماع بزرگ شکل گرفت.

معاون امور پارلمانی رئیس جمهوری فتح خرمشهر را یک کار معجزه‌آسا و باور نکردنی دانست و گفت: در روایت تعبیر «کیّس» و «فطن» را در مورد مؤمن داریم و یا «اتَّقُوا فِراسَةَ المؤمنِ ؛ فإنّهُ یَنظُرُ بنورِ اللّه ». در هر صورت فراست و هوشیاری امام باعث شد که این دوراندیشی و آینده‌نگری را داشته باشد و بتواند کشور را از آن بحران و چالش بسیار بزرگ رهایی ببخشد و جنگ تحمیلی به نفع ملت ایران به پایان برسد.

سید محمد حسینی، در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) در خصوص نوع مدیریت حضرت امام در دفاع مقدس، گفت: 31 شهریور سال 59 جنگ تحمیلی آغاز شد و هواپیماهای بعثی بعضی مناطق را بمباران کردند و مردم نگران شده بودند؛ چون خاطره خوبی از جنگ نداشتند. امام با آن سخنرانی و سخنانی که بیان کرد، به مردم روحیه داد و بعد هم در طول آن دوران جنگ را به خوبی مدیریت کرد. البته اوایل به خاطر حضور بنی صدر اختلافاتی وجود داشت و انسجام لازم بین ارتش، سپاه و بسیج نبود.

معاون امور پارلمانی رئیس جمهوری افزود: بعد که یک همگرایی بین مسئولین کشور ایجاد شد و امام به عنوان فرمانده کل قوا اوامری صادر کردند و یکی از آنها بحث شکست حصر آبادان بود که در سال 60 انجام شد و بعد هم فتوحات دیگری مثل فتح المبین و عملیات بیت المقدس صورت گرفت که منجر به فتح خرمشهر شد؛ یک کار معجزه‌آسا و باور نکردنی که به خاطر اخلاص رزمندگان و عشق و ایمانی که به امام داشتند و فرمان امام را اجابت کردند، این کار بزرگ انجام شد که فقط 19 هزار نفر از صدامی ها اسیر گرفتیم.

وی یادآور شد: البته امام بلافاصله فرمودند که خرمشهر را خدا آزاد کرد؛ بر اساس آموزه‌های الهی که امام کاملا با آنها مأنوس بودند، آیات متعدد قرآن که «وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَکِیمِ.» و یا تعبیر «وَ ما رَمَیْتَ إِذْ رَمَیْتَ وَ لکِنَّ اللّهَ رَمی» واقعا نصرت و یاری الهی بود و با شرایط عادی نمی‌شد این کار بزرگ را انجام داد.

حسینی اظهار داشت: به هر حال این مدیریت امام بود که مسائل را به پیش می‌برد و علی رغم اینکه ما در دوران جنگ آسیب‌هایی دیدیم و مردم با مشکلاتی مواجه بودند، عشق و ایمانشان به امام ذره‌ای کاسته نشد و بلکه بیشتر شد. وقتی امام رحلت کردند دیدیم که آن اجتماع بزرگ شکل گرفت.

وی افزود: در روایت تعبیر «کیّس» و «فطن» را در مورد مؤمن داریم و یا «اتَّقُوا فِراسَةَ المؤمنِ ؛ فإنّهُ یَنظُرُ بنورِ اللّه ». در هر صورت فراست و هوشیاری امام باعث شد که این دوراندیشی و آینده‌نگری را داشته باشد و بتواند کشور را از آن بحران و چالش بسیار بزرگ رهایی ببخشد و جنگ تحمیلی به نفع ملت ایران به پایان برسد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.