به گزارش ایرنا دکتر محمودرضا میری روز سه شنبه در آیین افتتاح نخستین مرکز ناباروری سیستان و بلوچستان در زاهدان اظهار داشت: خدمات ارائه شده در این مرکز جامع ناباروری استان شاملIUI (تلقیح داخل رحمی اسپرم)، IVF (تلقیح آزمایشگاهی) و میکرواینجکشین است.
وی ادامه داد: با راه اندازی این مرکز جامع علاوه بر جلوگیری از مراجعه شهروندان سیستان و بلوچستان به سایر استان های کشور برای درمان، 85 درصد هزینه های خدمات ناباروری برای بیماران رایگان خواهد بود.
وی گفت: یکی از مشکلات سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان که منجر به مراجعه بیماران به سایر استانها و تحمیل هزینه های فراوان برای آنان می شد اشعه درمانی برای بیماران سرطانی و درمان ناباروری بود که با اجرای طرح تحول نظام سلامت این مشکلات در استان مرتفع شد.
وی همچنین مرگ و میر مادران باردار را از دیگر مشکلات حوزه بهداشت و درمان این استان در گذشته ذکر کرد و گفت: با اجرای طرح تحول سلامت در نتیجه پیشرفت در زیرساخت و امکانات و نیروی انسانی هم اینک مرگ مادران باردار در استان با کاهش 50 درصدی نسبت به گذشته روبه رو است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان مستقرشدن پزشکان متخصص به ویژه زنان را در استان گام ارزنده دولت در راستای ارتقای شاخص های بهداشت و درمان در این استان ذکر کرد.
وی با تقدیر از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دکتر هاشمی وزیر بهداشت با پنج سفر به سیستان و بلوچستان گام های موثری را در راستای محرومیت زدایی از چهره این استان برداشته است که جای بسی قدردانی دارد.
وی گفت: دولت تدبیر و امید و مسوولان دست اندرکار از هیچ تلاشی در این راه فرو گذار نیستند به گونه ای که این دولت با اجرای طرح تحول سلامت حمایت همه جانبه ای برای ایجاد بسترهای لازم خدمات بهداشتی و درمانی در سیستان و بلوچستان انجام داد.
وی بیان کرد: دولت تدبیر و امید در راستای تاکیدات رهبر معظم انقلاب با اجرای طرح تحول سلامت توانست گام های بسیار خوبی را در حمایت مالی از مردم و بیماران بردارد که کاهش هزینه درمانی در بیمارستان ها و گسترش زیرساخت های بخش بهداشت و درمان تنها بخشی از این حمایت هاست.
به گزارش ایرنا نخستین مرکز جامع درمان ناباروری سیستان و بلوچستان به نام «مولود» امروز /سه شنبه/ همزمان با 14مرکز درمان ناباروری در 13 دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور در زاهدان افتتاح شد.
اجرای طرح تحول نظام سلامت از سوی دولت یازدهم علاوه بر کاهش هزینه های درمانی برای اقشار مختلف مردم به ویژه خانواده های کم درآمد در سیستان و بلوچستان، سبب توسعه روز افزون زیر ساخت های بخش بهداشت و درمان در این استان محروم شده است.
این طرح از اواسط اردیبهشت سال 93 با هدف کاهش هزینه های درمانی و کیفیت بخشی به خدمات پزشکی و بهداشتی در کشور آغاز شد که تاکید بیشتر آن در یک سال نخست در بخش درمانی و کاهش هزینه های درمان و در سال دوم در حوزه بهداشت بود.
استان سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستان های شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل و شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، چابهار و کنارک زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
سیستان و بلوچستان با 19 شهرستان و 2 میلیون و 775 هزار و 14 نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می شود که با کشور افغانستان و پاکستان هم مرز است.
7316**6081 ** خبرنگار: عصمت جهانی **انتشاردهنده: حیدر سرایانی
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.