گفتگوی اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

در گفت و گو با جماران؛

محسن مهرعلیزاده: آقای دکتر غفوری‌فرد برای علم احترام قائل بودند/ ایشان هیچ وقت در تعامل با نیروهای اصلاح‌طلب امساک نداشت

محسن مهرعلیزاده، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، به جماران گفت: آقای دکتر غفوری‌فرد هیچ وقت در تعامل با نیروهای اصلاح‌طلب امساک نداشت. ما می‌توانیم حتی فراتر از او هم نزدیک به هم شویم. البته متأسفانه این محکوم کردن‌ها و حذف کردن‌ها در ایران دو سده اخیر یک ریشه تاریخی دارد که ظاهرا تا طرف مقابل را حذف نکنند و از بین نبرند، از پا نمی‌نشینند. متأسفانه این موضوع در مشی فرهنگی ما آمده ولی اگر ما به اعتقادات اسلامی برگردیم و حتی به مصلحت آینده کشور و مردم باندیشیم، باید مشی اعتدال را داشته باشیم؛ وگرنه همین نقطه ضعف ما است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی در دولت اصلاحات با اشاره به اینکه آقای دکتر غفوری‌فرد هیچ وقت در تعامل با نیروهای اصلاح‌طلب امساک نداشت، گفت: ما می‌توانیم حتی فراتر از او هم نزدیک به هم شویم. البته متأسفانه این محکوم کردن‌ها و حذف کردن‌ها در ایران دو سده اخیر یک ریشه تاریخی دارد که ظاهرا تا طرف مقابل را حذف نکنند و از بین نبرند، از پا نمی‌نشینند. متأسفانه این موضوع در مشی فرهنگی ما آمده ولی اگر ما به اعتقادات اسلامی برگردیم و حتی به مصلحت آینده کشور و مردم باندیشیم، باید مشی اعتدال را داشته باشیم؛ وگرنه همین نقطه ضعف ما است.

محسن مهرعلیزاده در حاشیه مراسم تشییع پیکر دکتر حسن غفوری‌فرد به خبرنگار جماران گفت: آقای دکتر غفوری‌فرد آدمی باسواد بود و برای علم احترام قائل بودند. سوابق اجرایی ایشان در استانداری خراسان و بعد در وزارت نیرو و تربیت بدنی و چهار دوره نمایندگی مجلس نشان داد که پر از انرژی و فعالیت برای کار هستند. سالم زیستند، سالم کار می‌کردند و تلاش زیادی برای کار داشتند. میزان موفقیتش هم در زمان‌های مختلف و کارهای مختلف متفاوت بود. ولی به نظر من مهم مخلص بودن ایشان در کار و فعالیت بود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: از نظر مسائل اجتماعی هم فردی بسیار خوش روابط عمومی بود. در مراسم تشییع پیکر ایشان دیدیم که تمام مدیران سابق چپ و راست، اصلاح‌طلب و اصولگرا، شرکت داشتند. از اول انقلاب هم این خواسته خود انقلاب و مدیران انقلابی بود که واقعا بتوانند به خواسته‌های گروهی و فردی خودشان فائق بیایند و بتوانند با یک مشی اعتدالی حرکت کنند؛ چه در میان اصلاح‌طلبان و چه در میان اصولگرایان باشند.

وی یادآور شد: آقای دکتر غفوری‌فرد حتی عضو مؤتلفه اسلامی بود؛ یعنی خیلی هم گرایش راست داشت. ولی هیچ وقت در تعامل با نیروهای اصلاح‌طلب امساک نداشت. ما می‌توانیم حتی فراتر از او هم نزدیک به هم شویم. البته متأسفانه این محکوم کردن‌ها و حذف کردن‌ها در ایران یک ریشه تاریخی در دو سده اخیر دارد که ظاهرا تا طرف مقابل را حذف نکنند و از بین نبرند، از پا نمی‌نشینند. متأسفانه این موضوع در مشی فرهنگی ما آمده ولی اگر ما به اعتقادات اسلامی برگردیم و حتی به مصلحت آینده کشور و مردم باندیشیم، باید مشی اعتدال را داشته باشیم؛ وگرنه همین نقطه ضعف ما است.

مهرعلیزاده اظهار داشت: یکی از سیاست‌مداران کهنه‌کار آمریکایی هم گفته بود که من به رئیس جمهور گفته‌ام لازم نیست در مورد ایران کاری کنید؛ ایران یک روحیه «خودتخریبی» دارد. واقعا اگر ما بخواهیم گفته‌های دشمن را هم بررسی کنیم و درسی بگیریم، باید ببینیم بالأخره این مسأله خودتخریبی یک حرف بیخود و یا یک حرف واقعی متکی به یک مطالعه هست؟ اگر هست، این خودتخریبی کجا است و ناشی از چیست؟

وی افزود: به نظر من بخش عمده آن ناشی از همین نکته است که هرکدام حاکم می‌شویم طرف مقابل را به شدت و حتی در حد گرفتاری، زندان، محروم کردن، اخراج و پاک‌سازی رد می‌کنیم. همین امروز هم شاهد این قضیه در دانشگاه ها هستیم که می‌بینیم و گفته می‌شود ولی ظاهرا هیچ تأثیری هم ندارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.