مسعود طبیبی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا در سمنان افزود: طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی سال گذشته با همت دولت تدبیر و امید و به کمک شرکت ایران خودرو آغاز شد و 2 خودروی سمند و پژو 405 مشمول این طرح بودند که پیش بینی می شد که 45 هزار دستگاه خودرو تا پایان سال 95 به متقاضیان تحویل داده شود که بیشتر از انتظار و به تعداد 46 هزار و 595 تاکسی به متقاضیان تحویل داده شد.
وی اضافه کرد: این طرح برای اولین بار امکان انتخاب خودرو به رانندگان داد و در ثبت نام اولیه 85 درصد متقاضیان پژو 405 درخواست کردند و 15 درصد از آن ها درخواست سمند داشتند.
وی با بیان اینکه سیاست دولت برای کنترل آلودگی هوا جلوگیری از تردد تاکسی فرسوده است، افزود: رانندگان مشمول پنج میلیون و 500 هزار تومان تسهیلات برای گواهی اسقاط و لاشه خودرو هستند و همچنین از محل منابع داخلی شهرداری و دهداری کشور 3 میلیون تومان وام اضافه نیز ارایه شد.
طبیبی افزود: به رانندگان تاکسی تسهیلات 16 درصدی ارایه می شود که باید به مدت چهار سال آن را بازپرداخت کنند، این وام 20 میلیون تومان است و معادل ماهیانه 570 هزار تومان قسط است و تسهیل پرداخت این میزان قسط یکی از وظیفه های این اتحادیه است که می توان آن را با حرفه ای‌گری در زمینه تاکسیرانی میسر کرد.
وی گفت: در مجموع 320 هزار تاکسی در کشور وجود دارد، اما اتحادیه تاکسی رانی در شهرهای بالای 100 هزار نفر جمعیت فعال است که 89 شهر را شامل می شود و 260 هزار تاکسی زیر نظر اتحادیه تاکسیرانی قرار دارد.
رئیس اتحادیه تاکسیرانی‌های کشور با بیان اینکه 35 درصد ناوگان تاکسی رانی کشور فرسوده است و اولین گام دولت و اتحادیه تاکسیرانی نوسازی ناوگان و سپس ارتقا و بهبود خدمات تاکسی رانی است، تصریح کرد: بیش از 400 هزار راننده اصلی و راننده کمکی در کشور فعالیت می کنند با پروانه تاکسی‌رانی مشغول فعالیت هستند.
طبیبی با اشاره به طرح های جدید برای ارتقا خدمت رسانی بهتر به مسافران، گفت: طرح سپاس که مخفف سامانه پیشرفته اطلاعات سفر است یکی از طرح های موفقی است که سال گذشته آغاز به کار کرده است.
وی تصریح کرد: در این طرح اطلاعات گردشگری به طور هوشمندانه به مسافران ارایه می شود، به این صورت که سامانه ای در تبلت در تاکسی قرار می گیرد و زمانی که تاکسی از کنار نمادهای تاریخی عبور می‌کند اطلاعات مفید گردشگری به مسافرها داده می شود.
وی با بیان اینکه سامانه طب تاکسی یکی دیگر از سامانه های مفید در تاکسی رانی است، گفت: این سامانه برای بیمارهایی که از بیمارستان ها خارج می شوند و در وضعیت غیر اورژانسی قرار دارند فعال است و رانندگان می توانند همراه و مراقب مسافران باشند.
وی تاکید کرد: همواره یکی از مشکل‌های رانندگان تاکسی مسافربرهای شخصی است که با استفاده از این سامانه ها و حرفه ای گری رانندگان تاکسی، مسافربرهای شخصی امکان رقابت با آن ها را دیگر نخواند داشت.
رئیس اتحادیه تاکسیرانی‌های کشور با بیان اینکه رانندگان با استفاده از فناوری و برنامه های مجاز اینترنتی می توانند بیشتر کسب درآمد داشته باشند، گفت: در حال حاضر سه مجموعه جا به جا، هیترو و اسکورت برنامه های مجاز برای استفاده مسافرها برای تاکسی آنلاین هستند که برای سه ماه اولیه و برای آشنایی بیشتر رانندگان با این برنامه ها، به صورت رایگان برای راننده ها قابل استفاده است.
وی افزود: شهروندان سمنانی در آینده نزدیک و با آموزش رانندگان، از برنامه های سه گانه که در آینده بیشتر نیز خواهد شد می توانند از تاکسی آنلاین استفاده کنند.
طبیبی، با اشاره به فعالیت 2 برنامه اسنپ(SNAPP) و تپ 30 (TAP30) در تهران گفت: از نظر اتحادیه تاکسی رانی این برنامه ها مجاز به فعالیت نیستند، زیرا این برنامه ها مسوولیت را نمی پذیرند و برای آن ها جا به جایی تعریف نشده است و آن ها فقط خود را واسطه ای بین مسافر و راننده است. طبیبی با تاکید بر فعالیت بیشتر بخش خصوصی در تاکسیرانی ها، گفت: در حال حاضر در منابع عمومی کشور کمبود وجود دارد و باید پذیرفت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی یک امر ضروری است.
رئیس اتحادیه تاکسیرانی‌های کشور درباره ناوگان تاکسی رانی سمنان گفت: در شهر سمنان 600 تاکسی فرسوده وجود دارد که 30 درصد آن ها در طرح نوسازی شرکت کرده اند که تاکنون 150 تا 160خودرو تحویل داده است و به نسبت ناوگان شهر سمنان فرسوده است که امید است این وضعیت بهتر شود.
750 دستگاه تاکسی در شهر سمنان مجوز فعالیت دارند.
7341/6103 خبرنگار: خدیجه سلطانی پور ** انتشاردهنده: مصطفی دهقان
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.