برای جلوگیری از سکته های قلبی و مغزی غذای کم نمک بخورید

سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مردم برای جلوگیری از سکته های قلبی و مغزی از مصرف بیش از حد نمک پرهیز کنند.

لینک کوتاه کپی شد

جی پلاس، دکتر زهرا عبدالهی گفت: مطالعات نشان داده است، کاهش حدود ۶ گرم نمک دریافتی روزانه باعث کاهش ۲۴ درصدی سکته مغزی و کاهش ۱۸ در صدی بیماری عروق کرونر می شود.

وی افزود: مطالعات دیگری نیز نشان داده است که با کاهش ۲۵ درصدی مصرف نمک، ریسک بیماری های قلبی عروقی به میزان ۲۵ درصد کاهش می یابد

منبع: مهر

دیدگاه تان را بنویسید