محمد حمزه پور، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این کوهنورد شایسته زنجانی بدون استفاده از کپسول اکسیژن مصنوعی بر بام این قله که چهارمین قله مرتفع جهان است، قرار گرفت و برای کشور و زنجان فخرآفرین شد.
وی اظهارکرد: این هیمالیا نورد زنجانی توانست پرچم مقدس ایران را با اقتدار هرچه تمام بر فراز قله لوتسه به اهتزاز در آورد که این صعود ارزشمند و کسب مدال ارزشمند طلای جهانی، جای فخر و مباهات است.
حمزه پور یادآور شد: حسین مقدم کوهنورد صاحب نام زنجانی، 14 فروردین امسال از مقابل دفتر هیات کوهنوردی استان واقع در مجموعه ورزشی انقلاب، زنجان را به مقصد نپال ترک کرد.
به گزارش ایرنا، لوتسه یا لهوتسه، چهارمین قله هشت هزار متری جهان محسوب می شود که در فاصله چهار کیلومتری جنوب کوه اورست قرار دارد و نام قله در زبان محلی به معنای قله جنوبی ( لهو به معنای جنوب و تسه به معنای قله) می باشد.
مقدم، سال 66 در زنجان متولد شده و دانشجوی کارشناسی ارشد تربیت بدنی است و 12سال سابقه کوهنوردی رسمی و 7 سال عضویت در تیم ملی کوهنوردی ایران را در کارنامه خود دارد و مسئول کارگروه کوهنوردی و هیمالیانوردی استان زنجان بوده و با هیات کوهنوردی بسیج کشور و فدراسیون کوهنوردی کشور نیز همکاری دارد.
این کوهنورد زنجانی که دارای مدرک رسمی مربیگری از فدراسیون کوهنوردی است، مربی و مدرس درجه 2 برف و یخ، درجه سه سنگنوردی و کوهپیمایی می باشد.
اعزام به دوره مربیگری صعودهای دشوار در شور فرانسه و همچنین دوره رهبری صعودهای دشوار در کشور هندوستان در سال 1393، مربی تیم ملی امید اعزام به کشور ترکیه جهت صعود زمستانه آرارات و کشور هندوستان جهت صعود به سه قله بالای 6هزار متر در هیمالیای هندوستان در تابستان 1394 جزو رزومه کاری این کوهنورد زنجانی است.
این کوهنورد مجرب و توانمند زنجانی دارای مدرک دوره صعودهای دشوار از مدرسه ENSA شامونی- فرانسه است و تاکنون به قله دماوند از هشت مسیر، به قله علم کوه از پنج مسیر، به قله سبلان از مسیرهای مختلف و در تمام فصول سال، به یخچال سبلان و یخار، بلندترین یخچال طبیعی ایران در زمستان و دیگر فصول و به یخچال کسری در فصول مختلف سال و به بیش از30 قله بالای چهار هزار متر به دفعات در نقاط مختلف کشور صعود کرده است.
صعود به قله تیلی چوپیک (7134 متر) سال 87 و کسب مدال برنز آسیا، قله موستاق آتا (7546 متر) درسال 88 و کسب نشان نقره آسیا، قله ماناسلو (8163 متر) در سال 90 و کسب مدال برنز جهان، قله گاشربروم 1 (8068 متر) و گاشربروم 2 (8035 متر) در سال 90 و کسب نشان برنز جهان، قله ماکالو (8463 متر) در سال 91 کسب مدال نقره جهان، مربی تیم ملی در صعود به سه قله در منطقه هیمالیای هندوستان و فعالیت بر روی منطقه آلپ و صعود قلل و یخچال های مختلف در این منطقه (فرانسه و ایتالیا) ازجمله صعودهای پرافتخار این کوهنورد زنجانی می باشد.
6084/6085
خبرنگار: پرویز غفاری ** انتشار دهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.