عبدالله یوسفی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سالانه بیش از 180 هزار تن انگور در این استان تولید می شود که 13 هزار تن از این میزان به صورت تازه خوری به مصرف می رسد و تنها 25 هزار تن از این محصول نیز فرآوری می شود.
وی افزود: 90 هزار تن از انگورهای تولید شده در تاکستان های این استان مازاد بر مصرف تازه خوری است و باید با توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی، برای بهره برداری اقتصادی از این محصولات برنامه ریزی شود.
وی افزود: خراسان شمالی به لحاظ سطح زیر کشت انگور، رتبه سوم استان های کشور را به خود اختصاص داده است به طوری که بیش از 18 هزار و 500 هکتار از باغ های استان، زیر کشت این محصول باغی است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: 42 درصد از سطح 47 هزار هکتار باغ های استان، تاکستان ها هستند.
وی افزود: بیش از 20 هزار خانوار روستایی در این استان در تاکستان ها مشغول به فعالیت هستند که با احتساب اشتغال جانبی تعداد زیادی از جمعیت این استان در این حوزه کسب درآمد دارند.
خراسان شمالی 344 هزار عرصه کشاورزی با بیش از 82 هزار بهره برداری بخش کشاورزی دارد.
سالانه بیش از دو میلیون و 500 هزار تن انواع محصول کشاورزی و دامی از این استان تولید می شود.

3007/ 7185/ 6042 خبرنگاران، ربابه صانعی، کبری علی آبادی** انتشار دهنده: سیدحسین قدسی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.