محمدباقر معبودی نژاد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع 360 کارگاه تولیدی و سازنده طلا که از اداره کل استاندارد خراسان رضوی کد شناسایی گرفته اند هم اینک تنها همین 160 کارگاه فعال هستند که البته بسیاری از آنها نیز پایین تر از ظرفیت خود کار می کنند.
وی عمده ترین دلایل تعطیلی این واحدها را رکود نسبی بازار طلا و جواهر، 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده، قاچاق مصنوعات طلای خارجی و ناهماهنگی و فقدان کمک دستگاههای مرتبط با صنعت طلاسازی ذکر کرد.
معاون ارزیابی و نظارت اداره کل استاندارد خراسان رضوی نیز به خبرنگار ایرنا گفت: عیارسنجی طلا و مصنوعات آن مشمول استاندارد اجباری است. نظارتها بر روی این محصول در 2 حوزه سازندگان و عرضه کنندگان طلا صورت می گیرد. در این چارچوب اتحادیه طلا و جواهر، سازمان صنعت، معدن و تجارت و کمیسسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز همکاری دارند.
حامد محمدی افزود: برای هر واحد تولید طلا کد شناسایی صادر شده که بر روی مصنوعات طلا نیز حک می شود. در صورتی که هر واحد توزیع کننده محصولی بدون کد شناسایی تولید و عرضه کند موضوع قابل پیگرد بوده و از طریق مراجع قانونی با آن برخورد می شود.
وی گفت: بر اساس بازدیدهای صورت گرفته از کارگاههای طلاسازی در خراسان رضوی هیچ طلایی با عیار مردودی در کارگاههای فعال این استان وجود نداردو موردی از عیار زیر 745 برای محصولات طلای آنها ثبت نشده است.
خبرنگار: ناصر اسدزاده هروی **انتشار: حسین کریم زاده
3221/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.